Tf2 Warrior Megapat Katılım 12 Ocak 2016 Mesajlar 53 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Aralık 2020 #1 Merhaba arkadaşlar, RAM'imin bozuk olduğunu düşünüyorum. Elimde Memtest86 yapacak USB yok, Windows'un kendi test programını kullandım ve sonuçlar böyle. Bozuk olduğunu anlayabilir miyiz bu sonuçlardan? Dosya Ekleri dead ram..PNG 14,6 KB · Görüntüleme: 99
Merhaba arkadaşlar, RAM'imin bozuk olduğunu düşünüyorum. Elimde Memtest86 yapacak USB yok, Windows'un kendi test programını kullandım ve sonuçlar böyle. Bozuk olduğunu anlayabilir miyiz bu sonuçlardan?
P pixelgamer Picopat Katılım 11 Aralık 2020 Mesajlar 67 Çözümler 2 13 Aralık 2020 #2 Aygıt yöneticisinden bozuk olup olmadığına bakabilirsin.
Tf2 Warrior Megapat Katılım 12 Ocak 2016 Mesajlar 53 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Aralık 2020 #3 pixelgamer dedi: Aygıt yöneticisinden bozuk olup olmadığına bakabilirsin. Genişletmek için tıkla... Yok hocam, RAM orda gözükmüyor. Bozuk olduğunu ya test yaparak anlıyoruz ya da pc mavi ekran verince.
pixelgamer dedi: Aygıt yöneticisinden bozuk olup olmadığına bakabilirsin. Genişletmek için tıkla... Yok hocam, RAM orda gözükmüyor. Bozuk olduğunu ya test yaparak anlıyoruz ya da pc mavi ekran verince.
Alpha Frozen Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Ağustos 2019 Mesajlar 2.311 Çözümler 14 13 Aralık 2020 #4 @Bora Dere Hocam bakar mısınız lütfen
P pixelgamer Picopat Katılım 11 Aralık 2020 Mesajlar 67 Çözümler 2 13 Aralık 2020 #5 Tf2 Warrior dedi: Yok hocam, RAM orada gözükmüyor. Bozuk olduğunu ya test yaparak anlıyoruz ya da PC mavi ekran verince. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarcıya götür o zaman.
Tf2 Warrior dedi: Yok hocam, RAM orada gözükmüyor. Bozuk olduğunu ya test yaparak anlıyoruz ya da PC mavi ekran verince. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarcıya götür o zaman.