1 19456 Kilopat Katılım 16 Mayıs 2014 Mesajlar 838 Makaleler 5 4 Mayıs 2016 #1 Merhabalar RAM üzerinde duran kağıt Savage yazısını kapatıyor. Bu kağıdı söküp arkaya taksam garanti dışı kalır mı? Dosya Ekleri 2016-05-04 17.27.17.jpg 174,1 KB · Görüntüleme: 325 2016-05-04 17.27.27.jpg 119 KB · Görüntüleme: 316 Son düzenleme: 4 Mayıs 2016
Merhabalar RAM üzerinde duran kağıt Savage yazısını kapatıyor. Bu kağıdı söküp arkaya taksam garanti dışı kalır mı?
GöktuğAydın Hectopat Katılım 18 Mart 2016 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2016 #2 Üzerinde söküldüğünde garanti dışı kalıyor yazıyor zaten. Hiç riske girme bırak kalsın zaten gözünün önünde olan bir şey değil.
Üzerinde söküldüğünde garanti dışı kalıyor yazıyor zaten. Hiç riske girme bırak kalsın zaten gözünün önünde olan bir şey değil.
1 19456 Kilopat Katılım 16 Mayıs 2014 Mesajlar 838 Makaleler 5 4 Mayıs 2016 #3 GöktuğAydın dedi: Üzerinde söküldüğünde garanti dışı kalıyor yazıyor zaten. Hiç riske girme bırak kalsın zaten gözünün önünde olan bir şey değil. Genişletmek için tıkla... Ben de öyle düşünüyorum fakat sonuçta yine RAM' in üzerinde duracak.
GöktuğAydın dedi: Üzerinde söküldüğünde garanti dışı kalıyor yazıyor zaten. Hiç riske girme bırak kalsın zaten gözünün önünde olan bir şey değil. Genişletmek için tıkla... Ben de öyle düşünüyorum fakat sonuçta yine RAM' in üzerinde duracak.
GöktuğAydın Hectopat Katılım 18 Mart 2016 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2016 #4 19456 dedi: Ben de öyle düşünüyorum fakat sonuçta yine RAM' in üzerinde duracak. Genişletmek için tıkla... Bence riske girmeye gerek yok.Kağıdın yapıldığı malzemeye bak eğer kaldırdığına dair iz kalmayacak gibi ise -sana kalmış- kaldırıp arkasına yapıştırmayı dene. Yine en mantıklı seçenek kaldırmamak ama sen bilirsin.
19456 dedi: Ben de öyle düşünüyorum fakat sonuçta yine RAM' in üzerinde duracak. Genişletmek için tıkla... Bence riske girmeye gerek yok.Kağıdın yapıldığı malzemeye bak eğer kaldırdığına dair iz kalmayacak gibi ise -sana kalmış- kaldırıp arkasına yapıştırmayı dene. Yine en mantıklı seçenek kaldırmamak ama sen bilirsin.
RuFF+ Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 9 Haziran 2014 Mesajlar 2.910 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2016 #5 Vida gevşediğinde suç üstünüze atılıyor ve garanti dışı kalıyor. Siz kağıttan bahsediyorsunuz bence hiç riske atmayın.
Vida gevşediğinde suç üstünüze atılıyor ve garanti dışı kalıyor. Siz kağıttan bahsediyorsunuz bence hiç riske atmayın.