RAM Upgrade Sonrası "kernel security check failure" Hatası

Eren TEKİN

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar arkadaşlar; Packard Bell EasyNote TM85 marka/model laptopuma buradaki makaleler doğrultusunda araştırarak RAM Upgrade'i yaptım. Fakat yeni aldığım RAM'leri taktığım zaman "kernel security check failure" hatası alıyorum. BIOS ekranında yeni RAM'lerimi görebiliyorum.

Yardımlarınızı bekliyorum. Şimdiden ilgilenenlere teşekkür ederim.

Merhabalar arkadaşlar; Packard Bell EasyNote TM85 marka/model laptopuma buradaki makaleler doğrultusunda araştırarak RAM Upgrade'i yaptım. Fakat yeni aldığım RAM'leri taktığım zaman "kernel security check failure" hatası alıyorum. BIOS ekranında yeni RAM'lerimi görebiliyorum.

Yardımlarınızı bekliyorum. Şimdiden ilgilenenlere teşekkür ederim.
İşletim sisteminiz nedir ?

RAM'leri değişim için gönderdim şimdilik eskilerle idare ediyorum. Sorun umarım RAM'dedir. Yeniler geldiği zaman tekrar yazarım :) İlginiz için teşekkür ederim.

Arkadaşlar aynı hatayı ben aldım yeni ram aldım şuanda işletim sistemi dahi kuramıyorum bu hata yüzünden. Sorunu yaşayan arkadaş sonuçları yazabilir mi ?

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı