RAM Upgrade Sonrası Restart Sorunu

• Konuyu başlatan amx22
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 4
  • Görüntüleme 1.144

amx22

Megapat
Aldıgım ram:Kingston 8GB Hyperx Savage RED DDR3 1600MHz CL9 PC Ram

2-3 gun once elime ulaştı arkadaslar PC'de de 2GB'lık RAM vardı. Kıngston'un onu cıkarıp bu 8'lıgı taktım.
Fakat tam Windows baslatılırken restart atıyor, başa donuyor. Bazen mavi verıyor, bazen restart atıyor.
Sorun nedır?

İşletim sistemi W7 64 bit ultımate.

Anakart modeli:P7H55 - Overview

BIOS'tan ayar cekmek gerekıyormus sanırım da BIOS cok karışık, bı yardım etsenız. Kafayı yedırttı bana bu RAM.

Muhtemelen Ram arızalıdır. Başka bir pc de deneme imkanınız varsa kesin sorunu anlayabilirsiniz. Sonrasında ram arızalıysa zaten ömür boyu garantili olduğundan değişim yapabilirsiniz.

Edit:
Dual-Channel DDR3 2200 (O.C.) / 2000 (O.C.) / 1866 (O.C.) / 1600 (O.C.) / 1333 / 1066 support
Anakartınız 1600 Mhz desteklemiyor. OC ile destekliyor. Yani en son 1333 yazıyor özelliklerinde. 2 Gb lık rami çıkartmadan yanına yenisini takarsanız 2 si de 1333 veya 1066 da 2GB lık ram neyse onda çalışması lazım. O şekilde deneyebilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı