M mertlanco Megapat Katılım 1 Ocak 2015 Mesajlar 218 25 Mart 2021 #1 Merhaba, Elimde 2x4 GB HyperX Fury RAM mevcut. Linkteki üründen 2 adet alarak 4x4 yapmak istiyorum. MHz ve CL değerleri uyumlu. Sıkıntı olur mu? Not: İşlemci AMD FX8350. Ürün: Ramtech 4gb DDR3 1600Mhz AMD İşlemcilere Uyumlu Masaüstü Ram 1.5w Fiyatları ve Özellikleri Son düzenleyen: Moderatör: 25 Mart 2021
Merhaba, Elimde 2x4 GB HyperX Fury RAM mevcut. Linkteki üründen 2 adet alarak 4x4 yapmak istiyorum. MHz ve CL değerleri uyumlu. Sıkıntı olur mu? Not: İşlemci AMD FX8350. Ürün: Ramtech 4gb DDR3 1600Mhz AMD İşlemcilere Uyumlu Masaüstü Ram 1.5w Fiyatları ve Özellikleri
oğulcan_özdemir Hectopat Katılım 19 Mayıs 2020 Mesajlar 659 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Mekatronik Öğrencisi 25 Mart 2021 #2 CL ve Mhz değerleri uyumluysa büyük ihtimal sıkıntı çıkmaz. Ama belleklerde uyumsuzluk her zaman olabilir.
CL ve Mhz değerleri uyumluysa büyük ihtimal sıkıntı çıkmaz. Ama belleklerde uyumsuzluk her zaman olabilir.
mustafatalip Femtopat Katılım 25 Mart 2021 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Diğer 25 Mart 2021 #3 Technopat'ın bir videosunda tamamen aynı RAM'lerin bile kullanıldığında sorun çıkarma imkanı olduğunu görmüştüm. İki farklı RAM kitini beraber kullanmak her daim risk taşır ama çok büyük ihtimalle sorun çıkarmayacaktır.
Technopat'ın bir videosunda tamamen aynı RAM'lerin bile kullanıldığında sorun çıkarma imkanı olduğunu görmüştüm. İki farklı RAM kitini beraber kullanmak her daim risk taşır ama çok büyük ihtimalle sorun çıkarmayacaktır.