B Barış Şentürk Ziyaretçi 21 Mayıs 2014 #11 Bu sisteme 4 gb ram olmamış bence. Yeni nesil oyunlar mesela COD BF4 6 gb ram istiyo bildiğim kadarıyla.
Bu sisteme 4 gb ram olmamış bence. Yeni nesil oyunlar mesela COD BF4 6 gb ram istiyo bildiğim kadarıyla.
M Mertcan Başel Ziyaretçi 21 Mayıs 2014 #12 Silinen üye dedi: Bu sisteme 4 gb ram olmamış bence. Yeni nesil oyunlar mesela COD BF4 6 gb ram istiyo bildiğim kadarıyla. Genişletmek için tıkla... Hiçbir oyun daha 1-2 GB bellek kullanmıyorken 4 GB yeterli. COD Ghost için Ram Fix var.
Silinen üye dedi: Bu sisteme 4 gb ram olmamış bence. Yeni nesil oyunlar mesela COD BF4 6 gb ram istiyo bildiğim kadarıyla. Genişletmek için tıkla... Hiçbir oyun daha 1-2 GB bellek kullanmıyorken 4 GB yeterli. COD Ghost için Ram Fix var.
KışMasalı35 Hectopat Katılım 21 Mayıs 2014 Mesajlar 14 Yer Agrı, Agri, Turkey Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mayıs 2014 #13 Zaman geçtikten sonra 4 gb Ram alacağım. En fazla bir ay sürer şimdilik bütçe bu kadar. Son düzenleyen: Moderatör: 22 Mayıs 2014
B Barış Şentürk Ziyaretçi 21 Mayıs 2014 #14 Silinen üye dedi: Hiçbir oyun daha 1-2 GB bellek kullanmıyorken 4 GB yeterli. COD Ghost için Ram Fix var. Genişletmek için tıkla... BF4 4gb COD Ghost 6 gb minimum diye biliyorum. Ben o sisteme o ram'in biraz düşük olduğunu kastetmiştim. KışMasalı35 dedi: Zaman geçtikten sonra 4 gb Ram alacağım. En fazla bir ay sürer şimdilik bütçe bu kadar. Genişletmek için tıkla... 1 ay sürecekse ve ekleme yapacak isen tamam. Hayırlı olsun. Son düzenleyen: Moderatör: 22 Mayıs 2014
Silinen üye dedi: Hiçbir oyun daha 1-2 GB bellek kullanmıyorken 4 GB yeterli. COD Ghost için Ram Fix var. Genişletmek için tıkla... BF4 4gb COD Ghost 6 gb minimum diye biliyorum. Ben o sisteme o ram'in biraz düşük olduğunu kastetmiştim. KışMasalı35 dedi: Zaman geçtikten sonra 4 gb Ram alacağım. En fazla bir ay sürer şimdilik bütçe bu kadar. Genişletmek için tıkla... 1 ay sürecekse ve ekleme yapacak isen tamam. Hayırlı olsun.
A Akif Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Mart 2014 Mesajlar 21.561 Makaleler 65 Çözümler 111 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğretmen 21 Mayıs 2014 #15 Bence o işlemciyi almayın. Şimdilik i3 alın. Z97 yonga setli bir anakart alın. İleride ise Broadwell bir işlemci ile yeni bir ram daha alabilirsiniz. Benim önerim bu yönde.
Bence o işlemciyi almayın. Şimdilik i3 alın. Z97 yonga setli bir anakart alın. İleride ise Broadwell bir işlemci ile yeni bir ram daha alabilirsiniz. Benim önerim bu yönde.
Yiğit Can Hectopat Katılım 3 Şubat 2014 Mesajlar 225 Yer İzmir Daha fazla Meslek Öğrenci 21 Mayıs 2014 #16 @Akif haklı. Bende o yönde düşünüyorum.