Ben dün 4GB 1333Mhz DDR3 Kingston RAM aldım bilgisayarıma. Taktım çalışmadı. Bilgisayarcıya götürdüm desteklemediğini söyledi. Başka yolu olmadığını sorunca BIOS'u güncelleyebilirsiniz dedi fakat riskli dedi. Ben de bilmiyordum riskli olduğunu. Evde biraz araştırma yaparak BIOS'u başarıyla güncelledim. Fakat RAM'i taktığımda bilgisayarda görmedi. Ayrıca bilgisayarımda 2 GB 1066 Mhz RAM var. Onla beraber çalıştırdığımda bilgisyar açıldı ama tek 4 GB takınca bilgisayar açılmadı. Aklıma başka bir şey gelmedi. Ben de bu foruma yazayım dedim. Lütfen yardım edin.
Aslında dediğim şöle diğer RAM'le çalıştırıyorum bilgisayar açılıyor fakat RAM'i görmüyor. Bilgisayara ayrıca BIOS güncellemesi yaptım pek anakarttan olacağını zannetmiyorum.
Ramler arası uyuşmazlık olduğundan beraber çalışmayabilirler. Ram modellerini de yazsa idin iyi olurdu, ayrıca verdiğin anakart modelinin %100 aynı olduğuna emin misin. Foxcoon anakartlarda genelde model karmaşası çokdur.