Requizm Kilopat Katılım 15 Haziran 2014 Mesajlar 65 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2014 #11 JaroxJamaica dedi: Biostan kapalı olabilir belki ram slotu. Bir bakabilir misin acaba? Genişletmek için tıkla... Biosu iyi bilirimde açık-kapalı olduğuna nasıl bakcam söylermisin? Enes Doğan dedi: Başka bilgisayarda çalışıyor mu? Genişletmek için tıkla... Deneyecek pc yokki
JaroxJamaica dedi: Biostan kapalı olabilir belki ram slotu. Bir bakabilir misin acaba? Genişletmek için tıkla... Biosu iyi bilirimde açık-kapalı olduğuna nasıl bakcam söylermisin? Enes Doğan dedi: Başka bilgisayarda çalışıyor mu? Genişletmek için tıkla... Deneyecek pc yokki
Enes Doğan Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 31 Mart 2014 Mesajlar 1.724 Makaleler 11 Çözümler 1 Yer Denizli Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2014 #12 Requizm dedi: Bios zaten güncel kardeşim Genişletmek için tıkla... Güncel olsa bile sorunlu olma ihtimali var, tekrar yükle.
Requizm dedi: Bios zaten güncel kardeşim Genişletmek için tıkla... Güncel olsa bile sorunlu olma ihtimali var, tekrar yükle.
Requizm Kilopat Katılım 15 Haziran 2014 Mesajlar 65 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2014 #13 Enes Doğan dedi: Güncel olsa bile sorunlu olma ihtimali var, tekrar yükle. Genişletmek için tıkla... Pek sanmıyorum ama deneyeyim. JaroxJamaica dedi: Biostan kapalı olabilir belki ram slotu. Bir bakabilir misin acaba? Genişletmek için tıkla... Kardeş nasıl bakarım söyler misin? Son düzenleyen: Moderatör: 12 Ağustos 2014
Enes Doğan dedi: Güncel olsa bile sorunlu olma ihtimali var, tekrar yükle. Genişletmek için tıkla... Pek sanmıyorum ama deneyeyim. JaroxJamaica dedi: Biostan kapalı olabilir belki ram slotu. Bir bakabilir misin acaba? Genişletmek için tıkla... Kardeş nasıl bakarım söyler misin?
Enes Doğan Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 31 Mart 2014 Mesajlar 1.724 Makaleler 11 Çözümler 1 Yer Denizli Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2014 #14 Bios'a girince ilk menüde ''System İnformation'' olması lazım doğru hatırlıyorsam. Oradan bakabilir misin, belleğini görmüş mü?
Bios'a girince ilk menüde ''System İnformation'' olması lazım doğru hatırlıyorsam. Oradan bakabilir misin, belleğini görmüş mü?
5STREET Hectopat Katılım 30 Mayıs 2014 Mesajlar 578 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2014 #15 Bence ram sağlammı emin ol.
Requizm Kilopat Katılım 15 Haziran 2014 Mesajlar 65 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2017 #16 Ram bozukmuş arkadaşlar. Profilime bakarken eski konumu gördüm cevap vereyim dedim.