Merhabalar. Bilgisayarımın RAM'i 4 GB ve SSD'si yok. Bende M.2 NVMe SSD almayı planlıyordum. Daha sonra aklıma RAM ve M.2 SATA SSD alma fikri geldi. Sizce bir 4 GB RAM ve M.2 SATA SSD almak mı mantıklıdır? Yoksa o bütçeyi sadece NVMe M.2 SSD'ye harcamak mı mantıklıdır? Teşekkürler.
Laptopun işlemcisi ve ekran kartı oyun oynamaya yetmez. Ben Windows'un ve programların daha hızlı olması için SSD almak istiyordum. Ayrıca 1 TB HDD mevcut cihazda.
Bir de NVMe'yi destekleyip desteklemediği de meçhul.
Şimdi Acer Destek Hizmeti'ni aradım. NVMe desteklemediği, maksimum 256 GB M.2 SATA desteklediğini söylediler. Acer'ın forumunda konu açtığımda ise birçok arkadaş desteklediğini söyledi. Ama en iyisi M.2 SATA ve 4 GB RAM almak gibi görünüyor.
Şimdi Acer Destek Hizmeti'ni aradım. NVMe desteklemediği, maksimum 256 GB M.2 SATA desteklediğini söylediler. Acer'ın forumunda konu açtığımda ise birçok arkadaş desteklediğini söyledi. Ama en iyisi M.2 SATA ve 4 GB RAM almak gibi görünüyor.
Selam arkadaşlar, bende Casper Excalibur G770 i5 9.nesil 9300h laptop var. Buna bir tane M.2 SSD ve 16 GB RAM takmak istiyorum, internnetteki saticilara cok güvenmıyorum. Önerebileceginiz uygun fiyatlı RAM ve M.2 SSD var mı?