RAM ve SSD Anakart listesinde yok

MysiRqu

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar, yeni bir sistem aldım ve sistemin detaylarını ekte belirttim. Anakartın resmi sitesine baktığımda kullandığım RAM ve SSD modellerinin destek listesinde yer almadığını gördüm. Bu durum beni biraz endişelendirdi. Bir arkadaşım, listede olmayan RAM tercih ettiğinde bilgisayarın açılmadığını ve bazı sorunlar yaşadığını söyledi.

1763396310347.png

1763396435581.png

1763396520869.png

Merhaba, yeni bir sistem aldım ve sistemin detaylarını ekte belirttim. Anakartın resmi sitesine baktığımda kullandığım RAM ve SSD modellerinin destek listesinde yer almadığını gördüm. Bu durum beni biraz endişelendirdi. Bir arkadaşım, listede olmayan RAM tercih ettiğinde bilgisayarın açılmadığını ve bazı sorunlar yaşadığını söyledi.

Eki Görüntüle 2606309

Eki Görüntüle 2606315
Eki Görüntüle 2606316

RAM'leriniz 6000 MHz ama işlemciniz 4800 MHz sınır koymuş ondan dolayı gözükmüyor sıkıntı olmaz.

Hayır hocam iade etmen gereksiz olur. Aldığın belleklerin, anakartın uyum listesinde olmasına gerek yok. O liste, sadece test edilen belleklerin listesidir. Yani listede olmayan bellek uyumsuzdur anlamına gelmez ve sorunsuz kullanırsın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı