RAM voltajı önemli mi?

jubeigiyu

Hectopat
Daha fazla  
Laptopumun RAM'ini 8 GB'dan 16 GB'a çıkarmak için RAM aldım. Fakat sonradan bu voltajla alakalı şeyleri gördüm. Laptopumda şu an 8 GB'lık RAM 1.2v olarak çalışıyor benim aldığım RAM ise 1.5v olduğunu öğrendim. MHz değeri aynı, aynı şekilde o da DDR4 ve aynı şekilde o da CL15 sadece voltajı farklı sıkıntı yaratır mı?

Anakart onu ayarlıyor ama iki RAM aynı anda çalışmayabilir.
Voltajdan değil çakışma yapabilir.

Hocam, her laptopta XMP desteği olmaz. Bu nedenle farklı voltaj RAM tam verimli olmayabilir. Bir de 1,50V DDR4 RAM nereden buldunuz? DDR3 olabilir mi?

Hocam, her laptopta XMP desteği olmaz. Bu nedenle farklı voltaj RAM tam verimli olmayabilir. Bir de 1, 50v DDR4 RAM nereden buldunuz? DDR3 olabilir mi?

https://www.hepsiburada.com/kingsto...r21s15s8-8-p-HBV0000065VQY?magaza=kync.online buraya bırakayım hocam.
Hocam, her laptopta XMP desteği olmaz. Bu nedenle farklı voltaj RAM tam verimli olmayabilir. Bir de 1, 50v DDR4 RAM nereden buldunuz? DDR3 olabilir mi?

Satıcı acaba yanlış biliyor olabilir mi siz bilebilir misiniz?

Bundan dolayı kafam takılmıştı pek anlamıyorum böyle işlerden teşekkür ediyorum hocam.
Yok hocam. Zaten masaüstü sistemlerde bile DDR4 olarak 1,50V RAM'e rastlamadım. Rahat olun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…