RAM voltajı uyum sorunu yaşatır mı?

NooXiouS

Centipat
Merhaba ASUS GL503vs laptop var. Mevcut RAM'i DDR4 2400MHz CL17 ve 1.2v tek modül 16 GB RAM ben bunları Dual yapmak istiyorum. Takmak istediğim RAM Kingston HyperX ımpact 8 GB 2400 MHz DDR4 buram hem CL14 fakat voltaj 1.35. Yani tek modülü çıkartıp 8+8 Dual yapmayı düşünüyorum. Voltaj değeri kafamı karıştırdı uyum sorunu yaşar mıyım?

7700hq işlemci gtx 1070 ekran kartı var dual yapınca performansına katkısı olur diye yapıyorum. Açıkçası eski ram i satıcam çok fazla bi masrafı olmayack bana.. Size birşey daha sormak istiyorum.. Oyunlarda sıcaklık problemim olmadan ani fps dropları yaşıyorum.. Sistem m2 ssd ye kurulu oyunlar ise ikinci disk olan hdd ye. İşlemci kullanımı ve ekran kartı kullanımı %100 leride bulmuyor. Ram kullanımıda 6gb oyunda.. Hatta grafik ayarlarını en düşük low yapıyorum yine ani fps düşüşü yaşıyorum.. Oynadığım oyunda assasin creed unilty..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…