RAM vs SSD vs HDD testleri

Makaleler
9
Yer
İzmir
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Testler Crystal Diskmark ile yapılmıştır. Keşke param çok olsa da X99 128GB RAM sistem yapıp 30 GB RAM'e Windows kurup 0.1 saniyede açsam MSİ'nin yazılım desteği harika RAM'i depolama aygıtı gibi kullanabiliyorsunuz ben 250MB yer açtım Steam-Origin-Skype kurdum içine harika birşey oldu
Corsair LPX DDR4 16GB CL16 RAM-MSİ RAMDİSK

Sandisk Ultra II 120GB 550/500 MBs SSD( sata girişi malzeme kalitesi çöplüğünden ötürü kablolamada biraz zorlayınca çürüyüp tuz gibi dağıldığı için Sata1 kabloyu lehimletip kullanıyorum )

Toshiba 7200RPm 32MB HDD( P300 modellerin 200/190 değerlerine ulaştığı gözüküyor ama benimki o modellerden değil. )

RAM'ı tepolama olarak kullanıp Origin- Steam'de ne tür bir fark gördünüz? Bu fark uygulamalar/ oyunlarda da oluyor mu, hızlı yükleme- açılma gibi?

Bir de ikinci testi bitmeden atmışsınız, neden

Son düzenleme:
RAM'ı tepolama olarak kullanıp Origin- Steam'de ne tür bir fark gördünüz? Bu fark uygulamalar/ oyunlarda da oluyor mu, hızlı yükleme- açılma gibi?

Bir de ikinci tesri bitmeden armışsınız, neden
Teste çok dikkat etmedim kusra bakmayın son aşama olduğu için bir yaratmayacaktır diye düşünüyorum değerlerde bu arada oyuna tıkladığınızda Steam arka planda çalışmazken Steam açılması vs SSD'de dahi 5-6 saniyeyi buluyordu artık o yok, Origin'de aynı şekilde hızlandı ama pekde bir etkisi yok tabii kaçkere Origin-Steam açıp kapıyoruz ki ? Birnevi fetiş oldu

Bu arada "tesri" ve "armışsınız" yazmışsınız çabuk moderatörler gelmeden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…