RAM vs SSD Yükseltmesi

Lintos

Gigapat
Sosyal Tayfı
Makaleler
25
Yer
Colorado, Colorado Springs
Arkadaşlar sistemim şu şekilde;
  • ASUS Strix GTX 950 2G
  • İ5 4460 3.30 GHz
  • 8 GB DDR3 1600 MHz RAM
Oynadığım oyunlar ise şu şekilde;
  • Battlefield 1, GTA V, R6, Apex Legendary, PUBG, FIFA 19, Rocket League, CSGO
Bu sisteme 4 GB RAM yükseltmesi mi, yoksa 250 GB SSD mi alınmalı? Lütfen 4 yerine 8 GB al gibi yorumlarda bulunmayın. Bütçem şu anlık bu kadar el veriyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Benim düşüncem RAM birazcık idare edebilir. Sonra para biriktirip RAM alabilirsin şuanlık SSD al.

Dual-Channel RAM iyi olacaktır. Performans artışı sağlarsın. SSD FPS'e RAM kadar etki etmez, yüklenmeyi, açılışı etkiler. Kısacası üzerine kurulan şey hızlı çalışır ama Dual-Channel RAM yaparsan FPS artışı olur. Hemde oyunun kullanabileceği RAM'i arttırmış olursun. Fakat RAM'iniz biraz güçsüz Dual-Channel RAM ne kadar etki eder onu bilen biri anlatır. 2400 MHz RAM'de BF5'de 20 FPS artış aldım Dual-Channel ile.

Edit: Konunun sonunu okumadım, 4 GB RAM alacakmışsın, benim yazdıklarım 8 GB RAM Dual-Channel olması için. Eğer 4 GB RAM diyorsan, SSD al.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…