RAM yetmesine rağmen Out of Memory hatası

SharKy52

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar birkaç gündür çoğu oyun RAM yetmezliğinden kapanıyor çöküyor veya tamamen PC donuyor, fare hala hareket edebiliyor ama fareyi hareket ettirirken kulaklıklardan kalın bip bip bip sesleri geliyor ve bugün de CS2 oynuyordum.
Açık olan uygulamalar sadece CS2, Discord ve Spotify.
Chrome açıp YouTube'a girmeye çalıştığımda Chrome out of Memory hatası verdi.
RAM'ler: 8 + 8 = 16 GB DDR4 3200 MHz.
Bellek kullanımı 61% gözükmesine rağmen Chrome'a giremedim. Daha da zorlayınca Chrome yanıt vermemeye başladı çerçevesi silindi vs.
bu arada yaklaşık 2 hafta önce Turbox RX 580 8 GB almıştım. Birkaç gün önceye kadar sorun çıkmıyordu ama o ekran kartını aldıktan sonra sorunlar olmaya başladı.

Dosya Ekleri

• 1717254900919.png
    1717254900919.png
    17,1 KB · Görüntüleme: 56
  • 1717254944343.png
    1717254944343.png
    2,1 KB · Görüntüleme: 41
Arkadaşlar birkaç gündür çoğu oyun RAM yetmezliğinden kapanıyor çöküyor veya tamamen PC donuyor, fare hala hareket edebiliyor ama fareyi hareket ettirirken kulaklıklardan kalın bip bip bip sesleri geliyor ve bugün de CS2 oynuyordum.
Açık olan uygulamalar sadece CS2, Discord ve Spotify.
Chrome açıp YouTube'a girmeye çalıştığımda Chrome out of Memory hatası verdi.
RAM'ler: 8 + 8 = 16 GB DDR4 3200 MHz.
Bellek kullanımı 61% gözükmesine rağmen Chrome'a giremedim. Daha da zorlayınca Chrome yanıt vermemeye başladı çerçevesi silindi vs.
bu arada yaklaşık 2 hafta önce Turbox RX 580 8 GB almıştım. Birkaç gün önceye kadar sorun çıkmıyordu ama o ekran kartını aldıktan sonra sorunlar olmaya başladı.
Hocam zaten sorunu çözmüşsünüz.Sorun ekran kartında.

Hocam bence Turbox kesinlikle bu forumdaki her hangi birisinin önereceği ekran kartı olmaz. Turbox markası başlı başına olmaması gerek diye düşünüyorum. Keşke buraya sorarak alsaydınız kartı.

Hocam bence Turbox kesinlikle bu forumdaki her hangi birisinin önereceği ekran kartı olmaz. Turbox markası başlı başına olmaması gerek diye düşünüyorum. Keşke buraya sorarak alsaydınız kartı.
anladım, keşke öyle yapsaydım evet. Babamın Atom bilişime bayi hesabı var diye ucuza almıştık o yüzden seviniyordum keşke almasaymışız

PSU'nuz nedir? OCCT ile PSU testi yapın.
PSU bu ama o dediğiniz testi bilmiyorum bi araştırayım

anladım, keşke öyle yapsaydım evet. Babamın Atom bilişime bayi hesabı var diye ucuza almıştık o yüzden seviniyordum keşke almasaymışız

PSU bu ama o dediğiniz testi bilmiyorum bi araştırayım

Sorun değil hocam, bunların hepsi birer deneyim. Gelecek hayatınızda bilgisayar hakkında size fikir olacak şeyler bunlar, herkes yapar benzer şeyler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı