Hasankurnaz Hectopat Katılım 7 Şubat 2021 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Şubat 2021 #11 InJustice dedi: Çift kanal çalışmasa bile 8 GB RAM'den bahsediyoruz, ne diyorsunuz siz? Slotta takılı olan diğer RAM'i çıkartın. 1x8 olarak tekrar test edin oyunu. Gözle görülür bir performans artışı olması gerekirdi, RAM'ler uyumsuz olabilir. Genişletmek için tıkla... sadece 8 gb ile 30-50 arası alıyorum . 8+2 takıp oynadığım zaman 40-55 arası felan alıyorum ramlerin bütün özellikleri aynı The Theseus dedi: 2+8 denediniz mi? Genişletmek için tıkla... evet öyle oyun içi 40-55 arası alıyorum. Xredstyle dedi: İşlemciniz nedir? Çift kanal yaparsanız belki sorun çözülür. Genişletmek için tıkla... Mehmet A dedi: Keşke 4+4 yapsaydın. Dual channel olmadığı için FPS düşüşü oldu. Genişletmek için tıkla... 2x 2gb'da o kadar alıyorsam 8'de bu kadar düşmesi pek mantıklı değil açıkcası. Dosya Ekleri işlemci.PNG 19,9 KB · Görüntüleme: 45 Son düzenleme: 7 Şubat 2021
InJustice dedi: Çift kanal çalışmasa bile 8 GB RAM'den bahsediyoruz, ne diyorsunuz siz? Slotta takılı olan diğer RAM'i çıkartın. 1x8 olarak tekrar test edin oyunu. Gözle görülür bir performans artışı olması gerekirdi, RAM'ler uyumsuz olabilir. Genişletmek için tıkla... sadece 8 gb ile 30-50 arası alıyorum . 8+2 takıp oynadığım zaman 40-55 arası felan alıyorum ramlerin bütün özellikleri aynı The Theseus dedi: 2+8 denediniz mi? Genişletmek için tıkla... evet öyle oyun içi 40-55 arası alıyorum. Xredstyle dedi: İşlemciniz nedir? Çift kanal yaparsanız belki sorun çözülür. Genişletmek için tıkla... Mehmet A dedi: Keşke 4+4 yapsaydın. Dual channel olmadığı için FPS düşüşü oldu. Genişletmek için tıkla... 2x 2gb'da o kadar alıyorsam 8'de bu kadar düşmesi pek mantıklı değil açıkcası.