RAM yükseltme sonrası sistem açılmıyor

Teodis

Centipat
Daha fazla  
Anakart
H55 MXV
Merhaba, benim 2×2GB RAM'im vardı. Bunu tek parça 8 GB yaptım. Şimdi geldiği gibi taktım. Başta açılmıyordu ve ses çıkarıyordu açılmaya çalışırken. Sonra yerini değiştirdim, açıldı ama şu atacağım ekranı geçtiğimde kapatıyor kendisini. Yapmam gereken bir şey var mı? RAM'in özellikleri DDR3 1333MHz, eskisinden farkı RAM GB'ı fazla ve tek parça olması.

Dosya Ekleri

• 20230902_142915.jpg
    118,7 KB · Görüntüleme: 71
RAM'in sağlam olduğuna emin misiniz? Bir de frekansı yükseltmeden deneyin.

RAM: Kingston, orijinal, N11 üzerinden yeni aldım görselini de atabilirim. Yükseltmeden de denedim hocam, şimdi eskisini taktım açıldı da olmadı bir türlü.

N11 de ki bazı satıcıların orijinal olmayan ürün sattığına dair şikayetler okumuştum RAM konusunda. Özellikle alfa bilişim hakkında çok şikayet görmüştüm.

N11 de ki bazı satıcıların orijinal olmayan ürün sattığına dair şikayetler okumuştum RAM konusunda. Özellikle alfa bilişim hakkında çok şikayet görmüştüm.
Bu RAM'in sağlamlığı şüpheli.
Kingston KVR1333D3N9/8G 8 GB DDR3 1333 MHz PC Bellek Fiyatları ve Özellikleri hocam ürün bu tam puan almış , yorumlarda destekliyor sıkıntı olacağını sanmıyorum...
ram ürünlerin yorumlarına rağmen sıkıntılıysa bilemiyorum artık ama geldiğinde çok temiz de gözüküyordu
bios u da sıfırladım
sorun nerde bilmiyorum biri bana sıfırlamamı söyledi mantıklı mı bilemedim

RAM'i silgiyle silmeyi denediniz mi? Genelde işe yarıyor.

RAM'in bakır kısımlarını silgiyse hassas bir şekilde silin öyle deneyin. Eski kasalı sistemlerde işe yarıyordu en azından.
hocam ram yeni ve sıfır baktığımda da temiz gözüküyor ihtiyacı olduğunu düşünmüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…