RAM yükseltme

zknbyrk

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba, RAM yükseltmek istiyorum. Bu siteyi önerdiler konuyu dogru yere mi açıyorum emin değilim.
8 GB RAM'im var, 8 daha ekleyip 16 yapmak istiyorum bazı programlarda ve oyunlarda kasmayı engellemek için.
Görselleri atıyorum başak bir şey lazım olursa belirtin lütfen.

Memory:
yPTk8h.png

SPD :
ajJFve.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet yükseltebilirsiniz aynı MHz, CL, GB değerlerinde RAM alırsanız sorun olmaz ama küçük bir ihtimal de olsa Dual çalışmayabilir aynı RAM'den alma imkanınız varsa onu alın.

DDR4 2666 MHz CL19 SODIMM bellek alacaksınız. Yükseltme yapmadan önce cihazın içinde boş bir slot daha olup olmadığını kontrol edin.

Aynı marka bulmaya çalış uyum sağlaması iyi oluyor. Cihazın laptop ise laptop RAM'i ile kasa RAM farkı var dikkat et ona. CL olarak da dikkat etmen gerekiyor. Bende yakın zamanda 1333 MHz 4 GB laptop RAM aldım. Kıl payı doğru modele yöneldim dikkat et.
Aynı marka bulmaya çalış uyum sağlaması iyi oluyor. Cihazın laptop ise laptop RAM'i ile kasa RAM farkı var dikkat et ona. CL olarak da dikkat etmen gerekiyor. Bende yakın zamanda 1333 MHz 4 GB laptop RAM aldım. Kıl payı doğru modele yöneldim dikkat et.

Ayrıca slotunu kontrol et ilk belki slotun çalışmayabilir sonra RAM bozuk sanıp milletle papaz olmayın.

Ayrıca slotunu kontrol et ilk belki slotun çalışmayabilir sonra RAM bozuk sanıp milletle papaz olmayın.

Şu anki RAM'ini diğer slota takıp çalışıp çalışmadığını deneyebilirsin.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı