RAM yükseltme

purecx

Kilopat
Daha fazla  

Dosya Ekleri

• ram1.PNG
    ram1.PNG
    29 KB · Görüntüleme: 62
  • ram2.PNG
    ram2.PNG
    37,8 KB · Görüntüleme: 64
Son düzenleyen: Moderatör:
Şu an kullandığınız RAM 21 Cl alacağınız RAM 22 Cl olarak görünüyor. Bundan emin değilim. Büyük ihtimalle aynı Cl değerine sahiptirler.

Aynı marka ve MHz aynı gözüküyor. Sıkıntı olacağını düşünmüyorum. Olursa geri iade edebilirsiniz.

Laptop modeli nedir?

Şu an kullandığınız RAM 21 Cl alacağınız RAM 22 Cl olarak görünüyor. Bundan emin değilim. Büyük ihtimalle aynı Cl değerine sahiptirler.

Aynı marka ve MHz aynı gözüküyor. Sıkıntı olacağını düşünmüyorum. Olursa geri iade edebilirsiniz.

Laptop modeli nedir?
Laptop modeli Lenovo İdeapad Gaming 3. Daha yeni aldım zaten de hocam RAM21 ise alacağım da 21 olsun emin değilim dediğiniz nasıl ben anlamadım? Öyle gözüküp büyük ihtimalle aynı cl değerlerine sahip olması nasıl oluyor :)
@Recep Baltaş @BilgisayarKurdu yardımcı olursanız çok sevinirim.

Yetkili servisi arayıp sorabilirsiniz. Onlar size uyumlu olup olmayacağını söyler.

Emin olamadım. Aynı marka aynı MHz değerleri. 1 Cl bir şey olmaz diye düşünüyorum. Siz garantiye alın yetkili servisi arayıp soruşturun.

Yetkili servisi arayıp sorabilirsiniz. Onlar size uyumlu olup olmayacağını söyler.

Emin olamadım. Aynı marka aynı MHz değerleri. 1 Cl bir şey olmaz diye düşünüyorum. Siz garantiye alın yetkili servisi arayıp soruşturun.
Yetkili servise ulaşmak evde ram üretmekten daha zor emin olun denedim. 1CL den bi şey olmaz gibi bir şey olmaz bence bu arada çünkü aynı olması gerek sağlıklı çalışabilmesi için. Teşekkür ederim

Slot 2 yazan yeri slot 1 yaptığınızda ne gördüğünüzün resmini ekler misiniz? Kaç slot var ise ondan da bahseder misiniz?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı