MustafAlpaslan Femtopat Katılım 10 Şubat 2023 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2023 #1 SS'ler burada. Dosya Ekleri 123.PNG 20,1 KB · Görüntüleme: 52 Ekran Alıntısı.PNG 16,6 KB · Görüntüleme: 54
emir çetin Hectopat Katılım 18 Mayıs 2021 Mesajlar 383 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2023 #2 MustafAlpaslan dedi: SS'ler burada. Genişletmek için tıkla... Hocam sadece ben mi anlamıyorum bilmiyorum ama konudan hiçbir şey anlamadım. Biraz açar mısınız?
MustafAlpaslan dedi: SS'ler burada. Genişletmek için tıkla... Hocam sadece ben mi anlamıyorum bilmiyorum ama konudan hiçbir şey anlamadım. Biraz açar mısınız?
MustafAlpaslan Femtopat Katılım 10 Şubat 2023 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2023 #3 emir çetin dedi: Hocam sadece ben mi anlamıyorum bilmiyorum ama konudan hiçbir şey anlamadım. Biraz açar mısınız? Genişletmek için tıkla... Kanka videonun son dakikalarında SS alıp atarsanız hangi RAM'i alacağınız konusunda yardımcı olabiliriz dedi bende bu yüzden bunları attım.
emir çetin dedi: Hocam sadece ben mi anlamıyorum bilmiyorum ama konudan hiçbir şey anlamadım. Biraz açar mısınız? Genişletmek için tıkla... Kanka videonun son dakikalarında SS alıp atarsanız hangi RAM'i alacağınız konusunda yardımcı olabiliriz dedi bende bu yüzden bunları attım.
LerFly Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ocak 2020 Mesajlar 2.386 Makaleler 1 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2023 #4 Dizüstü cihazının modeli nedir?
MustafAlpaslan Femtopat Katılım 10 Şubat 2023 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2023 #5 LerFly dedi: Dizüstü cihazının modeli nedir? Genişletmek için tıkla... Toshiba Satellite C55D-C
LerFly Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ocak 2020 Mesajlar 2.386 Makaleler 1 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2023 #6 MustafAlpaslan dedi: Toshiba Satellite C55D-C Genişletmek için tıkla... Cihazın maksimum 16gb ddr3 ram desteği mevcut. Bu linkteki ram sistemine uygun olacaktır. Samsung M471B1G73BH0-YK0 8GB PC3L DDR3L 12800S 1600 Mhz 1.35 V Notebook Ram Fiyatları ve Özellikleri Elindeki ramleri satıp iki adet 8gb ram alabilirsin. Ramlerini nasıl değiştirebileceğin hakkında bir video: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
MustafAlpaslan dedi: Toshiba Satellite C55D-C Genişletmek için tıkla... Cihazın maksimum 16gb ddr3 ram desteği mevcut. Bu linkteki ram sistemine uygun olacaktır. Samsung M471B1G73BH0-YK0 8GB PC3L DDR3L 12800S 1600 Mhz 1.35 V Notebook Ram Fiyatları ve Özellikleri Elindeki ramleri satıp iki adet 8gb ram alabilirsin. Ramlerini nasıl değiştirebileceğin hakkında bir video: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
MustafAlpaslan Femtopat Katılım 10 Şubat 2023 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2023 #7 LerFly dedi: Cihazın maksimum 16 GB DDR3 RAM desteği mevcut. Bu linkteki RAM sistemine uygun olacaktır. Samsung M471B1G73BH0-YK0 8GB PC3L DDR3L 12800S 1600 Mhz 1.35 V Notebook Ram Fiyatları ve Özellikleri Elindeki RAM'leri satıp iki adet 8 GB RAM alabilirsin. RAM'lerini nasıl değiştirebileceğin hakkında bir video: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Kanka emin misin ya? Siparişini vereceğim.
LerFly dedi: Cihazın maksimum 16 GB DDR3 RAM desteği mevcut. Bu linkteki RAM sistemine uygun olacaktır. Samsung M471B1G73BH0-YK0 8GB PC3L DDR3L 12800S 1600 Mhz 1.35 V Notebook Ram Fiyatları ve Özellikleri Elindeki RAM'leri satıp iki adet 8 GB RAM alabilirsin. RAM'lerini nasıl değiştirebileceğin hakkında bir video: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Kanka emin misin ya? Siparişini vereceğim.
LerFly Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ocak 2020 Mesajlar 2.386 Makaleler 1 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Şubat 2023 #8 MustafAlpaslan dedi: Kanka emin misin ya? Siparişini vereceğim. Genişletmek için tıkla... Cihazın attığım videodaki gibiyse alabilirsin. Kanıt istersen: Toshiba Satellite C55D Series Compatible Memory RAM SSD - Upgrade Now with brands you can Trust! | Mr Memory® Ürün modeli en altta kalıyor.
MustafAlpaslan dedi: Kanka emin misin ya? Siparişini vereceğim. Genişletmek için tıkla... Cihazın attığım videodaki gibiyse alabilirsin. Kanıt istersen: Toshiba Satellite C55D Series Compatible Memory RAM SSD - Upgrade Now with brands you can Trust! | Mr Memory® Ürün modeli en altta kalıyor.