Eren Karacaaa Decapat Katılım 5 Mayıs 2020 Mesajlar 4 6 Mayıs 2020 #1 RAM yükseltmek istiyorum, 8 GB veya 4 GB. Hangisi uyar, ikisi de uyar mı? Son düzenleyen: Moderatör: 6 Mayıs 2020
U User not found Decipat Zamanın Tanığı Katılım 6 Nisan 2020 Mesajlar 2.688 Makaleler 1 Çözümler 8 6 Mayıs 2020 #2 Eren Karacaaa dedi: RAM yükseltmek istiyorum, 8 GB veya 4 GB. Hangisi uyar, ikisi de uyar mı? Eki Görüntüle 555406 Eki Görüntüle 555407 Genişletmek için tıkla... Aynı marka, aynı özelliklere sahip RAM'ler alırsanız, birbirleriyle uyumlu ve eşit şekilde girdi işleyecektirler. Kolay gelsin! Artı 0 Eksi
Eren Karacaaa dedi: RAM yükseltmek istiyorum, 8 GB veya 4 GB. Hangisi uyar, ikisi de uyar mı? Eki Görüntüle 555406 Eki Görüntüle 555407 Genişletmek için tıkla... Aynı marka, aynı özelliklere sahip RAM'ler alırsanız, birbirleriyle uyumlu ve eşit şekilde girdi işleyecektirler. Kolay gelsin!
EzioAuditore27 Hectopat Katılım 28 Ocak 2020 Mesajlar 345 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Ögrenci 6 Mayıs 2020 #3 Ben olsam 2 GB RAM cikartirdim onun yerine iki tane 4 GB DDR3 RAM alirdim. Artı 0 Eksi
J Jira'nın süper çakması 3T Ziyaretçi 6 Mayıs 2020 #4 Eren Karacaaa dedi: RAM yükseltmek istiyorum, 8 GB veya 4 GB. Hangisi uyar, ikisi de uyar mı? Eki Görüntüle 555406 Eki Görüntüle 555407 Genişletmek için tıkla... DDR3'den DDR4'e geçebilirseniz sistem çok hızlanır iyi sosyaller. Artı 0 Eksi
Eren Karacaaa dedi: RAM yükseltmek istiyorum, 8 GB veya 4 GB. Hangisi uyar, ikisi de uyar mı? Eki Görüntüle 555406 Eki Görüntüle 555407 Genişletmek için tıkla... DDR3'den DDR4'e geçebilirseniz sistem çok hızlanır iyi sosyaller.
2 288326 Hectopat Katılım 21 Kasım 2019 Mesajlar 175 6 Mayıs 2020 #5 Silinen üye dedi: DDR3'den DDR4'e geçebilirseniz sistem çok hızlanır iyi sosyaller. Genişletmek için tıkla... DDR3 ve DDR4 farkı sadece hız değil soket de. Bilmeden yazmazsanız sevinirim. Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: DDR3'den DDR4'e geçebilirseniz sistem çok hızlanır iyi sosyaller. Genişletmek için tıkla... DDR3 ve DDR4 farkı sadece hız değil soket de. Bilmeden yazmazsanız sevinirim.
myswagnotusual Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Şubat 2018 Mesajlar 2.632 Makaleler 1 Çözümler 19 Yer Bursa 6 Mayıs 2020 #6 Silinen üye dedi: DDR3'den DDR4'e geçebilirseniz sistem çok hızlanır iyi sosyaller. Genişletmek için tıkla... İnşallah bu bir şakadır. Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: DDR3'den DDR4'e geçebilirseniz sistem çok hızlanır iyi sosyaller. Genişletmek için tıkla... İnşallah bu bir şakadır.
polakavic Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 22 Şubat 2015 Mesajlar 2.295 Çözümler 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mayıs 2020 #7 Silinen üye dedi: DDR3'den DDR4'e geçebilirseniz sistem çok hızlanır iyi sosyaller. Genişletmek için tıkla... Bunun için anakart+işlemci+RAM üçlüsünün değişmesi gerekiyor ki arkadaşın tek sıkıntı RAM iken pek bir gereği yok. Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: DDR3'den DDR4'e geçebilirseniz sistem çok hızlanır iyi sosyaller. Genişletmek için tıkla... Bunun için anakart+işlemci+RAM üçlüsünün değişmesi gerekiyor ki arkadaşın tek sıkıntı RAM iken pek bir gereği yok.
KS KS Eren Karacaaa Decapat Katılım 5 Mayıs 2020 Mesajlar 4 7 Mayıs 2020 #8 Silinen üye dedi: DDR3'den DDR4'e geçebilirseniz sistem çok hızlanır iyi sosyaller. Genişletmek için tıkla... uyum sağlarmı polakavic dedi: Bunun için anakart+işlemci+RAM üçlüsünün değişmesi gerekiyor ki arkadaşın tek sıkıntı RAM iken pek bir gereği yok. Genişletmek için tıkla... ne tür bi ram almam gerekir Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: DDR3'den DDR4'e geçebilirseniz sistem çok hızlanır iyi sosyaller. Genişletmek için tıkla... uyum sağlarmı polakavic dedi: Bunun için anakart+işlemci+RAM üçlüsünün değişmesi gerekiyor ki arkadaşın tek sıkıntı RAM iken pek bir gereği yok. Genişletmek için tıkla... ne tür bi ram almam gerekir
myswagnotusual Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Şubat 2018 Mesajlar 2.632 Makaleler 1 Çözümler 19 Yer Bursa 7 Mayıs 2020 #9 Eren Karacaaa dedi: uyum sağlarmı ne tür bi ram almam gerekir Genişletmek için tıkla... Dostum DDR4'e mi geçmek istiyorsun? Şu an uyum sağlamaz bileşenleri değiştirmen gerekiyor. Haliyle PSU vb. de değişecek. Yani hiç girme bu işe. Artı 0 Eksi
Eren Karacaaa dedi: uyum sağlarmı ne tür bi ram almam gerekir Genişletmek için tıkla... Dostum DDR4'e mi geçmek istiyorsun? Şu an uyum sağlamaz bileşenleri değiştirmen gerekiyor. Haliyle PSU vb. de değişecek. Yani hiç girme bu işe.
EzioAuditore27 Hectopat Katılım 28 Ocak 2020 Mesajlar 345 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Ögrenci 7 Mayıs 2020 #10 myswagnotusual dedi: Dostum DDR4'e mi geçmek istiyorsun? Genişletmek için tıkla... Adamın kafasını kariştırma margarin. Artı 0 Eksi
myswagnotusual dedi: Dostum DDR4'e mi geçmek istiyorsun? Genişletmek için tıkla... Adamın kafasını kariştırma margarin.