RAM yükseltmede görüntü gidiyor

Kızıl Sauron

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar bugün 8 GB DDR3 1333MHz RAM'lardan 2 tane aldım benim anakartımda 2 tane 4 GB RAM var 16 GB yapmak için bu RAM'ları aldım taktım ekrana görüntü gelmedi sonra tek denedim açıldı ama 2'sini deneyince görüntü vermiyor ve sadece bir tanesi tek açıyor. Diğeri tek başına açmıyor slotlarda sorun yok çünkü biri açıyor ve 2 slottada denedim diğeri 2 slottada açmıyor. Sizce birisi bozuk mu? Diğer eski RAM'larımda ayrı bir dert onlarda tak çıkar yapıyorum ancak açıyor. Şu an çalışıyor dedimiğimi taktım onunla işimi yapıyorum sizce sorun nedir?

Satın aldığım RAM'lar Kingston.
Anakartım H61M-PRO ASUS.
İşlemci i7-2600
PSU Frisby 350W.

Arkadaşlar bugün 8 GB DDR3 1333MHz RAM'lardan 2 tane aldım benim anakartımda 2 tane 4 GB RAM var 16 GB yapmak için bu RAM'ları aldım taktım ekrana görüntü gelmedi sonra tek denedim açıldı ama 2'sini deneyince görüntü vermiyor ve sadece bir tanesi tek açıyor. Diğeri tek başına açmıyor slotlarda sorun yok çünkü biri açıyor ve 2 slottada denedim diğeri 2 slottada açmıyor. Sizce birisi bozuk mu? Diğer eski RAM'larımda ayrı bir dert onlarda tak çıkar yapıyorum ancak açıyor. Şu an çalışıyor dedimiğimi taktım onunla işimi yapıyorum sizce sorun nedir?

Satın aldığım RAM'lar Kingston.
Anakartım H61M-PRO ASUS.
İşlemci i7-2600
PSU Frisby 350W.
Seri numaraları birebir tutmazsa böyle uyumsuzluklar olabilir.

RAM'ların CL değerini bilerek mi aldınız yoksa gelişigüzel RAM mı aldınız?
Sadece DDR ve MHZ sine baktım CL'falan bakmadım aldığım ürün ;

Siyah 2 Tane ram geldi bana biri 2 slottada çalıştır diğeri 2 slottada çalışmadı ayrıca kendi ramlarımda dahil en az 6-7 kere tak çıkar, bios reset falan yapıyor anca ramlar çalışıyor ama o diğer ramı hala çalıştıramadım istersen üstünde yazan yazıları atayım 2'sininde ?
Seri numaraları birebir tutmazsa böyle uyumsuzluklar olabilir.
Napayım iade mi edeyim sence?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı