Umut Can Çalışkan Decapat Katılım 10 Haziran 2022 Mesajlar 85 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2025 #1 Benim 3000 MHz 8 GB'lik RAM'im vardı. 3200 MHz, 8x2 GB RAM'e geçtim. Monitörüme görüntü gelmiyor. Eski RAM'leri de taktım aynı sorun karışıma çıktı. Ana kartım 4400 MHz'ye kadar destekliyor (ASUS Prime B450 MK2) ne yapmam lazım?
Benim 3000 MHz 8 GB'lik RAM'im vardı. 3200 MHz, 8x2 GB RAM'e geçtim. Monitörüme görüntü gelmiyor. Eski RAM'leri de taktım aynı sorun karışıma çıktı. Ana kartım 4400 MHz'ye kadar destekliyor (ASUS Prime B450 MK2) ne yapmam lazım?
KS KS Umut Can Çalışkan Decapat Katılım 10 Haziran 2022 Mesajlar 85 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2025 #11 Astron dedi: HDMI kablosunun ekran kartına bağlı olduğuna emin miyiz? Genişletmek için tıkla... Evet. Eminim. 811150 dedi: Ekran kartından şüphelendim açıkçası. Farklı bir sokete takıp deneyebilir misin kabloyu? Ekran kartının güç girişleri varsa takılı değil mi? Genişletmek için tıkla... Işığı yanıyo ve değiştip denedim. Artı 0 Eksi
Astron dedi: HDMI kablosunun ekran kartına bağlı olduğuna emin miyiz? Genişletmek için tıkla... Evet. Eminim. 811150 dedi: Ekran kartından şüphelendim açıkçası. Farklı bir sokete takıp deneyebilir misin kabloyu? Ekran kartının güç girişleri varsa takılı değil mi? Genişletmek için tıkla... Işığı yanıyo ve değiştip denedim.
S Serozade1 Picopat Katılım 28 Ocak 2025 Mesajlar 100 Daha fazla Sistem Özellikleri MSİ RTX 4060 8 GB EKRAN KARTI AMD RYZEN 5 5600 İŞLEMCİ XPG SPECTRİX D35G 16 GB RAM MSİ 450M-A PRO ANAKART Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2025 #12 Umut Can Çalışkan dedi: Onu denedim ancak bir işe yaramadı. TV'de de denedim bilgisayarda herhani bir kablo değişikliği olmadı. Lütfen yardım edin Genişletmek için tıkla... Umut Can Çalışkan dedi: Evet. Eminim. Genişletmek için tıkla... Anakart çalışıyor değil mi kısa devre vs yok yani. Artı 0 Eksi
Umut Can Çalışkan dedi: Onu denedim ancak bir işe yaramadı. TV'de de denedim bilgisayarda herhani bir kablo değişikliği olmadı. Lütfen yardım edin Genişletmek için tıkla... Umut Can Çalışkan dedi: Evet. Eminim. Genişletmek için tıkla... Anakart çalışıyor değil mi kısa devre vs yok yani.
A ahmethts16 Centipat Katılım 20 Mayıs 2024 Mesajlar 368 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2025 #13 Kasadan bip sesleri geliyor mu ve bu bip sesleri varsa eğer kısa uzun ve kactane oldugunu yazar mısın? Artı 0 Eksi
Kasadan bip sesleri geliyor mu ve bu bip sesleri varsa eğer kısa uzun ve kactane oldugunu yazar mısın?
Astron Decapat Katılım 17 Ağustos 2023 Mesajlar 995 Çözümler 10 7 Haziran 2025 #14 Umut Can Çalışkan dedi: Evet. Eminim. Işığı yanıyo ve değiştip denedim. Genişletmek için tıkla... Ramlarin ucunu mavi sınav silgisi ile temizleyip yeniden dener misin? Artı 0 Eksi
Umut Can Çalışkan dedi: Evet. Eminim. Işığı yanıyo ve değiştip denedim. Genişletmek için tıkla... Ramlarin ucunu mavi sınav silgisi ile temizleyip yeniden dener misin?
KS KS Umut Can Çalışkan Decapat Katılım 10 Haziran 2022 Mesajlar 85 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2025 #15 Serozade1 dedi: Anakart çalışıyor değil mi kısa devre vs yok yani. Genişletmek için tıkla... Bundan emin değilim ama bütün fanlarım çalışıyor ancak usblere taktığım bileşenlerin ışığı yanmıyor ahmethts16 dedi: Kasadan bip sesleri geliyor mu ve bu bip sesleri varsa eğer kısa uzun ve kactane oldugunu yazar mısın? Genişletmek için tıkla... Gelmiyor. Artı 0 Eksi
Serozade1 dedi: Anakart çalışıyor değil mi kısa devre vs yok yani. Genişletmek için tıkla... Bundan emin değilim ama bütün fanlarım çalışıyor ancak usblere taktığım bileşenlerin ışığı yanmıyor ahmethts16 dedi: Kasadan bip sesleri geliyor mu ve bu bip sesleri varsa eğer kısa uzun ve kactane oldugunu yazar mısın? Genişletmek için tıkla... Gelmiyor.
S Serozade1 Picopat Katılım 28 Ocak 2025 Mesajlar 100 Daha fazla Sistem Özellikleri MSİ RTX 4060 8 GB EKRAN KARTI AMD RYZEN 5 5600 İŞLEMCİ XPG SPECTRİX D35G 16 GB RAM MSİ 450M-A PRO ANAKART Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2025 #16 Umut Can Çalışkan dedi: Onu denedim ancak bir işe yaramadı. TV'de de denedim bilgisayarda herhani bir kablo değişikliği olmadı. Lütfen yardım edin Genişletmek için tıkla... Umut Can Çalışkan dedi: Bundan emin değilim ama bütün fanlarım çalışıyor ancak USB'lere taktığım bileşenlerin ışığı yanmıyor. Gelmiyor. Genişletmek için tıkla... Bence hiç kurcalamadan en yakın teknik servise götürmeni öneririm. En sağlıklı cevabı sana onlar verecektir. Artı 0 Eksi
Umut Can Çalışkan dedi: Onu denedim ancak bir işe yaramadı. TV'de de denedim bilgisayarda herhani bir kablo değişikliği olmadı. Lütfen yardım edin Genişletmek için tıkla... Umut Can Çalışkan dedi: Bundan emin değilim ama bütün fanlarım çalışıyor ancak USB'lere taktığım bileşenlerin ışığı yanmıyor. Gelmiyor. Genişletmek için tıkla... Bence hiç kurcalamadan en yakın teknik servise götürmeni öneririm. En sağlıklı cevabı sana onlar verecektir.
8 811150 Centipat Katılım 16 Temmuz 2024 Mesajlar 3.934 Makaleler 1 Çözümler 12 7 Haziran 2025 #17 Umut Can Çalışkan dedi: Bundan emin değilim ama bütün fanlarım çalışıyor ancak USB'lere taktığım bileşenlerin ışığı yanmıyor. Genişletmek için tıkla... RAM değiştirmeden önce çalışmıyor muydu sistem? Ben RAM değiştikten sonra görüntü gelmiyor diye varsaydım. Artı 0 Eksi
Umut Can Çalışkan dedi: Bundan emin değilim ama bütün fanlarım çalışıyor ancak USB'lere taktığım bileşenlerin ışığı yanmıyor. Genişletmek için tıkla... RAM değiştirmeden önce çalışmıyor muydu sistem? Ben RAM değiştikten sonra görüntü gelmiyor diye varsaydım.
KS KS Umut Can Çalışkan Decapat Katılım 10 Haziran 2022 Mesajlar 85 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2025 #18 Astron dedi: Ramlarin ucunu mavi sınav silgisi ile temizleyip yeniden dener misin? Genişletmek için tıkla... Uçlarını temizlemiştim yine işe yaramadı. Artı 0 Eksi
Astron dedi: Ramlarin ucunu mavi sınav silgisi ile temizleyip yeniden dener misin? Genişletmek için tıkla... Uçlarını temizlemiştim yine işe yaramadı.
A ahmethts16 Centipat Katılım 20 Mayıs 2024 Mesajlar 368 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2025 #19 Umut Can Çalışkan dedi: Bundan emin değilim ama bütün fanlarım çalışıyor ancak usblere taktığım bileşenlerin ışığı yanmıyor Gelmiyor. Genişletmek için tıkla... anakarttaki kabloları çıkart tak yapmanı öneririm Gücü kapatıp bi dene bakalım özellikle 24 pini cıkarıp tak Artı 0 Eksi
Umut Can Çalışkan dedi: Bundan emin değilim ama bütün fanlarım çalışıyor ancak usblere taktığım bileşenlerin ışığı yanmıyor Gelmiyor. Genişletmek için tıkla... anakarttaki kabloları çıkart tak yapmanı öneririm Gücü kapatıp bi dene bakalım özellikle 24 pini cıkarıp tak
KS KS Umut Can Çalışkan Decapat Katılım 10 Haziran 2022 Mesajlar 85 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2025 #20 811150 dedi: RAM değiştirmeden önce çalışmıyor muydu sistem? Ben RAM değiştikten sonra görüntü gelmiyor diye varsaydım. Genişletmek için tıkla... Evet, RAMleri değiştirdikten sonra ekran gelmemeye başladı, Eski RAM'e döndüğümde bile çalışmamayı sürdürdü. Artı 0 Eksi
811150 dedi: RAM değiştirmeden önce çalışmıyor muydu sistem? Ben RAM değiştikten sonra görüntü gelmiyor diye varsaydım. Genişletmek için tıkla... Evet, RAMleri değiştirdikten sonra ekran gelmemeye başladı, Eski RAM'e döndüğümde bile çalışmamayı sürdürdü.