RAM yükseltmesi yapmak laptopu garanti dışı bırakır mı?

Woldierr

Decapat
Yer
Türkiye Cumhuriyeti
Daha fazla  
Merhaba, iyi sosyaller bundan 3-4 ay süre kadar önce bir laptop aldım (Aorus BKF 15 Gigabyte) ve RAM'ı 8 GB olduğu için istediğim oyunu oynayamıyorum sizce RAM taksam ileride problem çıkartsa bu beni pişman edebilir mi? Yoksa RAM almak için biraz daha mı beklemeliyim?

RAM yükseltmesi yapmak, garanti dışı bırakmaz ancak RAM yükseltmesi yaparken bilgisayara zarar verirseniz kullanıcı hatası olarak kabul edilir ve garanti kapsamında onarımı yapılmaz.

RAM yükseltmesi yapmak, garanti dışı bırakmaz ancak RAM yükseltmesi yaparken bilgisayara zarar verirseniz kullanıcı hatası olarak kabul edilir ve garanti kapsamında onarımı yapılmaz.
Yok hayır burada garanti dışı bırakıyorlar, kendileriyle konuştum onlara vermeyi bile teklif ettim reddetliler garantiden çıkartacaklarını söylediler eğer ram takarsam

Yok hayır burada garanti dışı bırakıyorlar, kendileriyle konuştum onlara vermeyi bile teklif ettim reddetliler garantiden çıkartacaklarını söylediler eğer ram takarsam
Aldığım mağazayla iletişime geçtim onlarda garanti dışı kalacağını söyledi bende direk garanti firmasıyla konuştum onlarda aynısını dedi

Dizüstü bilgisayarıma RAM yükseltmesi yapacağım zaman, servisine sordum ve garanti dışı kalmayacağını ancak RAM'i takarken herhangi bir parçaya zarar vermem durumunda, garanti kapsamında değerlendirilmeyip tamirinin yapılmayacağını söylemişlerdi.

Dizüstü bilgisayarıma RAM yükseltmesi yapacağım zaman, servisine sordum ve garanti dışı kalmayacağını ancak RAM'i takarken herhangi bir parçaya zarar vermem durumunda, garanti kapsamında değerlendirilmeyip tamirinin yapılmayacağını söylemişlerdi.
Evet türkiyede böyle bir sistem mevcut normalde gigabyte garantiden çıkartmıyor lakin şu anda mevcut garantim öyle demiyor, düpedüz garantiden çıkaracağını söylediler

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı