Merhaba. Acer Nitro 5 cihazıma 8 GB ek RAM aldım SK Hynix marka 4800 MHz DDR5 taktım ama laptop acılırken Predator introsu oluyor ve mavi ekran yiyorum. Ne yapmalıyım?
Yardım edin çıldırıcam. Yepyeni laptop açılmıyor. Bide predator yazıyor.
Bataryayı sökün ve biraz bekleyin. Laptoplarda masaüstündeki gibi BIOS sıfırlanmıyordu sanırım. BIOS pili sökülebiliyormuş. Sökebilecek kadar parçalayabilirseniz pili çıkartın birkaç dakika bekleyin geri takın. Bataryayı çıkartmayı unutmayın.
Bataryayı sökün ve biraz bekleyin. Laptoplarda masaüstündeki gibi BIOS sıfırlanmıyordu sanırım. BIOS pili sökülebiliyormuş. Sökebilecek kadar parçalayabilirseniz pili çıkartın birkaç dakika bekleyin geri takın. Bataryayı çıkartmayı unutmayın.
Hocam BIOS'u çıkar tak yaptıktan sonra ekran gelmedi ama birkaç saat sonra denedim ve laptop sorunsuz açıldı. BIOS ayarları sıfırlanmış onları ayarladım ve eski haline döndü. RAM'i servise taktıracağım artık. Teşekkürler size.