Çözüldü RAM yükselttikten sonra sistem mavi ekran veriyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Cvrtyouu13

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. Acer Nitro 5 cihazıma 8 GB ek RAM aldım SK Hynix marka 4800 MHz DDR5 taktım ama laptop acılırken Predator introsu oluyor ve mavi ekran yiyorum. Ne yapmalıyım?

Yardım edin çıldırıcam. Yepyeni laptop açılmıyor. Bide predator yazıyor.

Son düzenleme:
Çözüm
RAM'ı çıkardım ama yine açılmıyor ve Predator yaziyor başlangıçta.
Bataryayı sökün ve biraz bekleyin. Laptoplarda masaüstündeki gibi BIOS sıfırlanmıyordu sanırım. BIOS pili sökülebiliyormuş. Sökebilecek kadar parçalayabilirseniz pili çıkartın birkaç dakika bekleyin geri takın. Bataryayı çıkartmayı unutmayın.
RAM'ı çıkardım ama yine açılmıyor ve Predator yaziyor başlangıçta.
Bataryayı sökün ve biraz bekleyin. Laptoplarda masaüstündeki gibi BIOS sıfırlanmıyordu sanırım. BIOS pili sökülebiliyormuş. Sökebilecek kadar parçalayabilirseniz pili çıkartın birkaç dakika bekleyin geri takın. Bataryayı çıkartmayı unutmayın.

Çözüm
Aldığınız RAM'in kutusunu atın diğerinin de Thaiphoon tablosunu atın.
böyle

Hocam BIOS soketini çıkardım. 5 dk bekledim geri taktım ama şimdi de ekrana görüntü hiç gelmiyor hafif fanlar çalışıyor

Dosya Ekleri

• WhatsApp Image 2024-09-09 at 19.15.12.jpeg
    297,3 KB · Görüntüleme: 22
  • WhatsApp Image 2024-09-09 at 19.15.12 (1).jpeg
    78,9 KB · Görüntüleme: 12
Son düzenleme:
Bataryayı çıkartın açma düğmesine 1 dakikalığına basılı tutun. Gene olmazsa servise gönderirsiniz artık.

Yarın götüreceğim artık yapacak bir şey yok. Umarım yapabilirler.

Bataryayı çıkartın açma düğmesine 1 dakikalığına basılı tutun. Gene olmazsa servise gönderirsiniz artık.

Hocam BIOS'u çıkar tak yaptıktan sonra ekran gelmedi ama birkaç saat sonra denedim ve laptop sorunsuz açıldı. BIOS ayarları sıfırlanmış onları ayarladım ve eski haline döndü. RAM'i servise taktıracağım artık. Teşekkürler size.

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…