Rexie Kilopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 6.032 Makaleler 7 Çözümler 40 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2022 #1 Selamünaleyküm arkadaşlar. Sakarya'dan hepinizin bayramını kutluyorum, umarım sevdiklerinizle güzel bir bayram geçirirsiniz. Hayırlı günler. Hayırlı sabahlar.
Selamünaleyküm arkadaşlar. Sakarya'dan hepinizin bayramını kutluyorum, umarım sevdiklerinizle güzel bir bayram geçirirsiniz. Hayırlı günler. Hayırlı sabahlar.
T Teğmen34 Picopat Katılım 28 Haziran 2021 Mesajlar 793 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2022 #2 Rexie dedi: Selamünaleyküm arkadaşlar. Sakarya'dan hepinizin bayramını kutluyorum, umarım sevdiklerinizle güzel bir bayram geçirirsiniz. Hayırlı günler. Hayırlı sabahlar. Genişletmek için tıkla... Eyvallah kıymetli kardeşim. Seninde bayramını İstanbul tuzladan kutluyorum inşallah sende sevdiklerinle birlikte bu güzel 3 günü geçirirsin.
Rexie dedi: Selamünaleyküm arkadaşlar. Sakarya'dan hepinizin bayramını kutluyorum, umarım sevdiklerinizle güzel bir bayram geçirirsiniz. Hayırlı günler. Hayırlı sabahlar. Genişletmek için tıkla... Eyvallah kıymetli kardeşim. Seninde bayramını İstanbul tuzladan kutluyorum inşallah sende sevdiklerinle birlikte bu güzel 3 günü geçirirsin.