Ramazanda 1 Ay Boyunca Neler Yapılır?

Kendi isteğimle işimden Ramazan'da bir ay boyunca ücretsiz izin alacağım bu bir ayı almamın asıl sebebi dinlenmek lakin bir yandan da boş geçirmek istemiyorum.
Aklımdakiler:
-İngilizce öğrenmek
-Adobe ürünleri öğrenmek (Premiere Pro, Photoshop)
Başka önerileriniz varsa lütfen yazın şimdiden teşekkürler.
Not: Kitap okumayı denedim yalnız okurken daraldım belki de yanlış kitap seçimindendir.

Güzel çalışmalar bulmuşsunuz. Sadece artı olarak yazılım dillerinden birisine yönelmeniz iyi olabilir. Ayrıca kitap okumanın sarması için kendinize en uygun kitap türünü bulmanız gerekli. Yoksa sizin de yaşadığınız gibi sonu hep hüsran olacaktır. Ayrıca İngilizce gerçekten önemli. Asılmak iyi olur.

Hocam hangisini yaparsınız kardır sizin için, fakat bence İngilizce öğrenmek daha mantıklı veya geliştirmek.

Sizi bilemem ama ben ramazanda tüm düzenimi değiştireceğim. Mükemmel kitaplar ve dumbell seti aldım maalesef spor salonlarına gitmek istemiyorum vakalar 50k iken. Aktif üyeliğimi iptal ettirip evde devam edeceğim ayrıca MSÜ sınavına hazırlanmaya başlayacağım.

Bence zamanı unutturacak bir iş olmalı. Yaptığın işler güzel ama bunlar sana zamanı unutturur mu onu bilmiyorum.

Adobe vb. programlar için İngilizce öğrenin bence. Her ne kadar Türkçe yamaları varsa (var mı bilmiyorum) en iyisi kendinizi her şeye hazırlamaktır.

Oruç tut . Şaka bir yana SFM öğrenebilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…