O OneYapımcı Zeptopat Katılım 8 Nisan 2022 Mesajlar 37 8 Nisan 2022 #1 Her ramazan aynı şey alarm kurarak uyanıyoruz. 6.gün bugün gelen geçen yok ramazan bitsin yüzsüz yüzsüz para isteyecekler. Ailemde veriyor nasıl şikayet ederim şu davulcuları?
Her ramazan aynı şey alarm kurarak uyanıyoruz. 6.gün bugün gelen geçen yok ramazan bitsin yüzsüz yüzsüz para isteyecekler. Ailemde veriyor nasıl şikayet ederim şu davulcuları?
Vio Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Ekim 2020 Mesajlar 6.181 Makaleler 2 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2022 #2 Aynısı az önce oldu. Sadece ilk gün çaldılar. Açtım kapıyı' bana da para lazım ağabey' dedim, güldü gitti.
Aynısı az önce oldu. Sadece ilk gün çaldılar. Açtım kapıyı' bana da para lazım ağabey' dedim, güldü gitti.
3 393060 Kilopat Katılım 2 Aralık 2020 Mesajlar 5.909 Makaleler 3 Çözümler 65 8 Nisan 2022 #3 Bizim burada da daha sahura 2.30 saat var davul çalmaya başlıyor ve daha dün çalmaya başladı.
O OneYapımcı Zeptopat Katılım 8 Nisan 2022 Mesajlar 37 8 Nisan 2022 #4 Vio dedi: Aynısı az önce oldu. Sadece ilk gün çaldılar. Açtım kapıyı' bana da para lazım ağabey' dedim, güldü gitti. Genişletmek için tıkla... Bunlar beleşe yatıyor, yat yat para al ne güzel. 393060 dedi: Bizim burada da daha sahura 2.30 saat var davul çalmaya başlıyor ve daha dün çalmaya başladı. Genişletmek için tıkla... Sizinkisi iyi bizim buralara adım bile atmadılar.
Vio dedi: Aynısı az önce oldu. Sadece ilk gün çaldılar. Açtım kapıyı' bana da para lazım ağabey' dedim, güldü gitti. Genişletmek için tıkla... Bunlar beleşe yatıyor, yat yat para al ne güzel. 393060 dedi: Bizim burada da daha sahura 2.30 saat var davul çalmaya başlıyor ve daha dün çalmaya başladı. Genişletmek için tıkla... Sizinkisi iyi bizim buralara adım bile atmadılar.
Darqx Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ağustos 2020 Mesajlar 5.274 Makaleler 3 Çözümler 13 8 Nisan 2022 #5 Vio dedi: Aynısı az önce oldu. Sadece ilk gün çaldılar. Açtım kapıyı' bana da para lazım ağabey' dedim, güldü gitti. Genişletmek için tıkla... Para lazımsa git çalış deseydin. Çalışmadan kimseye para yok. Millete gökten inmiyor para. Edit: Bu arada yanlış anlamışım, siz demişsiniz onu. Pardon. Son düzenleme: 8 Nisan 2022
Vio dedi: Aynısı az önce oldu. Sadece ilk gün çaldılar. Açtım kapıyı' bana da para lazım ağabey' dedim, güldü gitti. Genişletmek için tıkla... Para lazımsa git çalış deseydin. Çalışmadan kimseye para yok. Millete gökten inmiyor para. Edit: Bu arada yanlış anlamışım, siz demişsiniz onu. Pardon.
O OneYapımcı Zeptopat Katılım 8 Nisan 2022 Mesajlar 37 8 Nisan 2022 #6 Darqx dedi: Para lazımsa git çalış deseydin. Çalışmadan kimseye para yok. Millete gökten inmiyor para. Genişletmek için tıkla... Ailem her zaman 5-10 tl verip yolluyor.
Darqx dedi: Para lazımsa git çalış deseydin. Çalışmadan kimseye para yok. Millete gökten inmiyor para. Genişletmek için tıkla... Ailem her zaman 5-10 tl verip yolluyor.
3 396597 Kilopat Katılım 9 Aralık 2020 Mesajlar 3.299 Makaleler 1 Çözümler 38 8 Nisan 2022 #7 Vermeyin, vermek zorunda değilsiniz. Para verdikçe kapı kapı gezecekler.
O OneYapımcı Zeptopat Katılım 8 Nisan 2022 Mesajlar 37 8 Nisan 2022 #8 396597 dedi: Vermeyin, vermek zorunda değilsiniz. Para verdikçe kapı kapı gezecekler. Genişletmek için tıkla... Ailem veriyor hocam. Vermek ben de istemiyorum.
396597 dedi: Vermeyin, vermek zorunda değilsiniz. Para verdikçe kapı kapı gezecekler. Genişletmek için tıkla... Ailem veriyor hocam. Vermek ben de istemiyorum.
eskilerin meraklisi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Eylül 2020 Mesajlar 2.489 Makaleler 1 Çözümler 10 8 Nisan 2022 #9 Ben hiç davul sesi duymuyorum ama yine de istiyorlar arada.
O OneYapımcı Zeptopat Katılım 8 Nisan 2022 Mesajlar 37 8 Nisan 2022 #10 eskilerin meraklisi dedi: Ben hiç davul sesi duymuyorum ama yine de istiyorlar arada. Genişletmek için tıkla... Olayda bu, arada değil her razaman istiyorlar.
eskilerin meraklisi dedi: Ben hiç davul sesi duymuyorum ama yine de istiyorlar arada. Genişletmek için tıkla... Olayda bu, arada değil her razaman istiyorlar.