eskilerin meraklisi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Eylül 2020 Mesajlar 2.489 Makaleler 1 Çözümler 10 8 Nisan 2022 #11 OneYapımcı dedi: Olayda bu, arada değil her razaman istiyorlar. Genişletmek için tıkla... Ben vermiyorum zaten, hizmeti görsem ne âlâ ama yok işte.
OneYapımcı dedi: Olayda bu, arada değil her razaman istiyorlar. Genişletmek için tıkla... Ben vermiyorum zaten, hizmeti görsem ne âlâ ama yok işte.
Vavien. Zettapat Katkıda Bulunan Forumun Hafızası 1000'e Doğru İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 20 Aralık 2014 Mesajlar 19.486 Makaleler 6 Çözümler 515 Yer İstanbul 8 Nisan 2022 #12 Belediyeler ihale ile salıyor bunları. Onlara şikayet edebilirsiniz ama etki göreceğinizi sanmıyorum.
Belediyeler ihale ile salıyor bunları. Onlara şikayet edebilirsiniz ama etki göreceğinizi sanmıyorum.
O OneYapımcı Zeptopat Katılım 8 Nisan 2022 Mesajlar 37 8 Nisan 2022 #13 Vavien. dedi: Belediyeler ihale ile salıyor bunları. Onlara şikayet edebilirsiniz ama etki göreceğinizi sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... De hocam hizmet yok. Bedava hayatı yaşıyorlar.
Vavien. dedi: Belediyeler ihale ile salıyor bunları. Onlara şikayet edebilirsiniz ama etki göreceğinizi sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... De hocam hizmet yok. Bedava hayatı yaşıyorlar.
Vavien. Zettapat Katkıda Bulunan Forumun Hafızası 1000'e Doğru İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 20 Aralık 2014 Mesajlar 19.486 Makaleler 6 Çözümler 515 Yer İstanbul 8 Nisan 2022 #14 OneYapımcı dedi: De hocam hizmet yok. Bedava hayatı yaşıyorlar. Genişletmek için tıkla... Yalnız değiller. Bir de bunların hizmet olup ücreti birden fazla kez toplanan hali var. Hep farklı kişi.
OneYapımcı dedi: De hocam hizmet yok. Bedava hayatı yaşıyorlar. Genişletmek için tıkla... Yalnız değiller. Bir de bunların hizmet olup ücreti birden fazla kez toplanan hali var. Hep farklı kişi.