gti175 Hectopat Katılım 20 Haziran 2015 Mesajlar 14 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci - Sporcu 1 Ocak 2016 #1 Arkadaşlar "RamCache" hakkında bilgi verebilir misiniz ? Bilgisayarımda araç olarak yüklü fakat ne işe yaradığını tam olarak bilmiyorum. ROG Serisinin sunduğu RamDisk ve RamCache ayrı ayrı mevcut farklı işlevlerde olduğunu düşünüyorum.
Arkadaşlar "RamCache" hakkında bilgi verebilir misiniz ? Bilgisayarımda araç olarak yüklü fakat ne işe yaradığını tam olarak bilmiyorum. ROG Serisinin sunduğu RamDisk ve RamCache ayrı ayrı mevcut farklı işlevlerde olduğunu düşünüyorum.
Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.476 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 1 Ocak 2016 #2 Ram'i önbellek olarak kullanmaya yarıyor. Ramdisk ise disk gibi görünmesini sağlıyor ayrılan bölümün. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Ram'i önbellek olarak kullanmaya yarıyor. Ramdisk ise disk gibi görünmesini sağlıyor ayrılan bölümün. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
gti175 Hectopat Katılım 20 Haziran 2015 Mesajlar 14 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci - Sporcu 1 Ocak 2016 #3 Murat5038 dedi: Ram'i önbellek olarak kullanmaya yarıyor. Ramdisk ise disk gibi görünmesini sağlıyor ayrılan bölümün. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Disk kullanımına olumlu yönde etkisi olur mu ? Misal disk kullanımı %90 ise %70'e düşmesi. Son düzenleyen: Moderatör: 1 Ocak 2016
Murat5038 dedi: Ram'i önbellek olarak kullanmaya yarıyor. Ramdisk ise disk gibi görünmesini sağlıyor ayrılan bölümün. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Disk kullanımına olumlu yönde etkisi olur mu ? Misal disk kullanımı %90 ise %70'e düşmesi.
Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.476 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 1 Ocak 2016 #4 gti175 dedi: Disk kullanımına olumlu yönde etkisi olur mu ? Genişletmek için tıkla... Etkiler ancak dediğin şekilde bir düşürme yaşanmayacaktır. Videoda ortalama değeri görebilirsin.
gti175 dedi: Disk kullanımına olumlu yönde etkisi olur mu ? Genişletmek için tıkla... Etkiler ancak dediğin şekilde bir düşürme yaşanmayacaktır. Videoda ortalama değeri görebilirsin.