froifox Hectopat Katılım 20 Aralık 2016 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Aralık 2016 #1 Arkadaşlar RAM alacam ama kafama takılan soru var. Eğer iki farklı marka RAM alsam CL değeri aynı olmazsa ne olur ? Son düzenleyen: Moderatör: 21 Aralık 2016
Arkadaşlar RAM alacam ama kafama takılan soru var. Eğer iki farklı marka RAM alsam CL değeri aynı olmazsa ne olur ?
BERWAR Yottapat! Sosyal Tayfı Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Eylül 2015 Mesajlar 49.841 Makaleler 13 Çözümler 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Aralık 2016 #2 Uyumsuzluk sorunları olur, mavi ekran gibi. Aynı CL değeri olan RAM al.
Fırat Yapıcı Megapat Katılım 3 Ocak 2015 Mesajlar 947 Çözümler 1 Yer Fethiye/Muğla Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Aşçı 23 Aralık 2016 #3 Hocam ben RAM almadan önce konu açmıştım ve performans açısından aynı CL, aynı model ce aynı seri RAM almamı önerdiler.
Hocam ben RAM almadan önce konu açmıştım ve performans açısından aynı CL, aynı model ce aynı seri RAM almamı önerdiler.