Hocam bu direk fabrika çıkışlı. Yani cihaz ASUS ROG dizüstü bilgisayar. Ben müşteri hizmetlerini aradığımda 2 slot olduğunu bunlardan birinde 8 GB RAM takılı olduğunu istersem yanına bir tane daha 8 GB daha takabileceğimi yada o takılı olan 8 GB olanı çıkarıp yerine 16 + 16 çift kanal yapabilirmişim. Hocam şimdi ben yanına bir tane kingston Hyperx 3200Mhz DDR4 CL 20 RAM alsam sıkıntı çıkarır mı? Yada mevcut 8 GB RAM satıp buradan gelecek para ile 8+8 GB çift kanal CL değeri düşük RAM mi yapsam? Ancak piyasada CL değeri 20'den daha düşük bir DDR4 SODIMM RAM bulamadım. Varsa bana link atabilir misiniz? Bir de CL değeri olarak 20 nasıl çok kötü mü?
Hocam bu direk fabrika çıkışlı. Yani cihaz ASUS ROG dizüstü bilgisayar. Ben müşteri hizmetlerini aradığımda 2 slot olduğunu bunlardan birinde 8 GB RAM takılı olduğunu istersem yanına bir tane daha 8 GB daha takabileceğimi ya da o takılı olan 8 GB olanı çıkarıp yerine 16 + 16 çift kanal yapabilirmişim. Hocam şimdi ben yanına bir tane Kingston HyperX 3200MHz DDR4 CL 20 RAM alsam sıkıntı çıkarır mı? Yada mevcut 8 GB RAM satıp buradan gelecek para ile 8+8 GB çift kanal CL değeri düşük RAM mi yapsam? Ancak piyasada CL değeri 20'den daha düşük bir DDR4 SO-DIMM RAM bulamadım. Varsa bana link atabilir misiniz? Bir de CL değeri olarak 20 nasıl çok kötü mü?
Bellek (RAM) ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Bellek (RAM) çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.
www.n11.com
Sanırım en düşük 3200 MHz'de CL 19 var yani laptop RAM'i için normal gibi ama 16+16 yapmak çok mantıksız render vb gibi işler için değilse. 3200 MHz CL 22 yerine 3200 MHz CL 19 X2 bu arada çok daha iyi olur.