RAM'de nasıl yer açılır?

medn1ss

Decapat
Daha fazla  
8 GB RAM'im var. Birkaç ay önce RDR2 hikaye modunu bitirdim. 80 saat oynadım hiçbir problem yaşamadım. Şu an Online oynarken 6. saatimde hata vermeye başladı ve oyundan attı. RAM'de yer açmam lazım diye düşünüyorum. Nasıl yaparım ya da başka bir şey mi yapmam lazım?

Arka planda çalışan kullanmadığınız gereksiz uygulamalar varsa onları kapatabilirsiniz.

Sorun düzgün tespit et. 8 GB RAM ile RDR2'de 50 saat Online 50 saat ofline oynadım bir sıkıntı çıkmadı.

Sorunun yetersiz RAM'den kaynaklığını düşünüyorsan gereksiz hizmetleri kapatabilirsin.

Arka planda çalışan kullanmadığınız gereksiz uygulamalar varsa onları kapatabilirsiniz.
Norton 360 for Gamers - NVIDIA Ayarları - Windows Güvenliği - Steam - MSI Center - Discord birde bazen performansı takip etmek için MSI Afterburner

Donanım yetersizse yapacak pek bir şey yok, oyun ayarlarını düşürmenin faydası olur.

Norton 360 for Gamers - NVIDIA Ayarları - Windows Güvenliği - Steam - MSI Center - Discord birde bazen performansı takip etmek için MSI Afterburner
Norton'a gerçekten ihtiyacın var mı? RAM tüketiyor olabilir. Ayrıyeten gelen hatayı atarsan daha iyi yardımcı olabiliriz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…