serkanpc97 Hectopat Katılım 6 Şubat 2014 Mesajlar 124 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Şubat 2014 #1 İnternette aradım ama bulamadım. Ram'den imaj nasıl alınır? Son düzenleyen: Moderatör: 11 Şubat 2014
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.075 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 11 Şubat 2014 #2 Bu programla belleğin dökümünü alabilirsiniz: http://forensic.belkasoft.com/en/ram-capturer Diğer programlar için: Tools:Memory Imaging - Forensics Wiki
Bu programla belleğin dökümünü alabilirsiniz: http://forensic.belkasoft.com/en/ram-capturer Diğer programlar için: Tools:Memory Imaging - Forensics Wiki
serkanpc97 Hectopat Katılım 6 Şubat 2014 Mesajlar 124 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Şubat 2014 #3 Cevap için teşekkürler Recep abi - - - Güncellendi - - - Programı çalıştırdığımda böyle bir hata geliyor: ''Failed to load device driver''. Son düzenleyen: Moderatör: 12 Şubat 2014
Cevap için teşekkürler Recep abi - - - Güncellendi - - - Programı çalıştırdığımda böyle bir hata geliyor: ''Failed to load device driver''.
Burak Alkan Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 12 Haziran 2011 Mesajlar 14.298 Makaleler 3 Çözümler 6 Yer Nebuchadnezzar Daha fazla Meslek Judge Dredd 2 Mart 2014 #4 Aygıt sürücüsü yüklenemedi diyor. Hangi programı ?
ömer faruk ertürk Hectopat Katılım 9 Mart 2015 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mart 2015 #5 omererturk.wordpress.com: Önce Günümüz | omererturk Bu işini fazlası ile görecektir diye düşünüyorum.
omererturk.wordpress.com: Önce Günümüz | omererturk Bu işini fazlası ile görecektir diye düşünüyorum.
SebinLi028 Hectopat Katılım 11 Şubat 2015 Mesajlar 199 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Computer Engineer 18 Ocak 2018 #6 RAM imajı aldığım dosyayı nasıl inceleyebiliriz. Ben araştırdım forensic veya encase ile incelenebiliyormuş ama bu programlar ücretli olarak satılmakta olduğundan başka incelememizin bir yolu varmıdır?
RAM imajı aldığım dosyayı nasıl inceleyebiliriz. Ben araştırdım forensic veya encase ile incelenebiliyormuş ama bu programlar ücretli olarak satılmakta olduğundan başka incelememizin bir yolu varmıdır?