GlitcH76 Centipat Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 71 9 Temmuz 2020 #1 Merhabalar ben merak ediyorum bir oyunda bilgisayarım RAM'imden dolayı kasmaya başladı fakat RAM'im 3200MHz'di. Ben de araştırdım ve sistem yapılandırmasından RAM'imin hızını artırabileceğimi gördüm. Ne yapmalıyım? Arttırmalı mı artırmamalı mı? Son düzenleyen: Moderatör: 9 Temmuz 2020
Merhabalar ben merak ediyorum bir oyunda bilgisayarım RAM'imden dolayı kasmaya başladı fakat RAM'im 3200MHz'di. Ben de araştırdım ve sistem yapılandırmasından RAM'imin hızını artırabileceğimi gördüm. Ne yapmalıyım? Arttırmalı mı artırmamalı mı?
KS KS GlitcH76 Centipat Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 71 10 Temmuz 2020 #11 EbuSulo47 dedi: Hayır tam tersi bilgisayarı tam performansta ve çalışması gerektiği gibi çalıştırır. Genişletmek için tıkla... HMM peki sağ olun Civan6336 dedi: Dostum işlemcinin modeli nedir? Genişletmek için tıkla... AMD Ryzen 5 1600. Artı 0 Eksi
EbuSulo47 dedi: Hayır tam tersi bilgisayarı tam performansta ve çalışması gerektiği gibi çalıştırır. Genişletmek için tıkla... HMM peki sağ olun Civan6336 dedi: Dostum işlemcinin modeli nedir? Genişletmek için tıkla... AMD Ryzen 5 1600.