RAM'i 4 GB yapıp SSD almak mı, yoksa 8 GB yapıp SSD almamak mı ?

SSD iyi bir şey. Günlük işlerin fazla ise alman şart. Öte yandan SSD'yi sonradan alsan da format atmana gerek yok:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

SSD iyi bir şey. Günlük işlerin fazla ise alman şart. Öte yandan SSD'yi sonradan alsan da format atmana gerek yok:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Öğrendiğim iyi oldu. İlerde işime yarayabilir.

Ram'i dual kit almanızda fayda var. Ssd'yi vatanın web'e özel indirimlerinden yararlarnarak alırsınız. Ayrıca ileride aldığınız ram'in aynısını bulamama ihtimalini de düşünmek lazım.

Valla bilemedim şimdi her ağızdan farklı söz çıkıyor.:)

Diyelim SSD'yi sonradan aldım, Windows'u ona kurmasam HDD'de kalsa performans kaybı yaşarmıyım ?

Valla bilemedim şimdi her ağızdan farklı söz çıkıyor.:)

Diyelim SSD'yi sonradan aldım, Windows'u ona kurmasam HDD'de kalsa performans kaybı yaşarmıyım ?
Ssd'nin anlamı kalmaz :) Daha önce Ssd kullanmadıysanız bir süre daha Hdd ile devam edebilirsiniz. Tavsiyeme kulak verin ve dual kit ram alın.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı