B ByTurk Picopat Katılım 7 Ekim 2020 Mesajlar 145 7 Ekim 2020 #1 Arkadaşlar, diziüstü bilgisayarımda RAM'leri temizlemek amacıyla çıkardım. Hava verip temizledim. Toplamda 3 GB RAM vardı. 2+1 şekilde. Şimdi 2 GB gözüküyor. Bayağı performans düşüşü yaşadı bilgisayar. @Ali Güngör.
Arkadaşlar, diziüstü bilgisayarımda RAM'leri temizlemek amacıyla çıkardım. Hava verip temizledim. Toplamda 3 GB RAM vardı. 2+1 şekilde. Şimdi 2 GB gözüküyor. Bayağı performans düşüşü yaşadı bilgisayar. @Ali Güngör.
B BalikŞuşişi Kilopat Katılım 23 Kasım 2016 Mesajlar 4.504 Makaleler 1 Çözümler 48 7 Ekim 2020 #2 Ali Güngör'ü etiketlemenize gerek yoktu. Tam oturtamamış olma ihtimaliniz yüksek. Tekrar kontrol edin. Olmazsa yerlerini değiştirerek deneyin. Artı 0 Eksi
Ali Güngör'ü etiketlemenize gerek yoktu. Tam oturtamamış olma ihtimaliniz yüksek. Tekrar kontrol edin. Olmazsa yerlerini değiştirerek deneyin.
T TRVDehşeti Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Kasım 2019 Mesajlar 4.653 Çözümler 14 7 Ekim 2020 #3 RAM'leri tekrar çıkarıp bağlantı yerlerini (sokete takılan altın sarısı kısımlar) silgiyle silip tekrar takmayı deneyin. Artı 0 Eksi
RAM'leri tekrar çıkarıp bağlantı yerlerini (sokete takılan altın sarısı kısımlar) silgiyle silip tekrar takmayı deneyin.
The Anorak Terapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 2 Mart 2014 Mesajlar 6.694 Makaleler 1 Çözümler 128 7 Ekim 2020 #4 İyi oturtamamışsınızdır. 1 GB olan belleği çıkarıp düzgünce tekrar takın. Artı 0 Eksi