antoniomontana Hectopat Katılım 5 Aralık 2020 Mesajlar 1.146 Çözümler 9 Yer Ankara 19 Aralık 2020 #1 Deneyen var mı, işe yarıyor mu?
Mithat Berhan Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Eylül 2017 Mesajlar 26.261 Makaleler 42 Çözümler 274 19 Aralık 2020 #2 RAM'i ekran kartı olarak kullanmak?
ReznooW Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ağustos 2017 Mesajlar 7.550 Makaleler 1 Çözümler 27 Yer Konya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayarcı 19 Aralık 2020 #3 RAM'den alıp ekran kartına VRAM mi yapmayı kastediyorsun?
3 360388 Kilopat Katılım 17 Ağustos 2020 Mesajlar 6.455 Makaleler 19 Çözümler 8 19 Aralık 2020 #4 Etiketlere bakın yahu: "Acil, lütfen cevap, Ghz, işlemci, monitör, monitör hz, ..." RAM'i VRAM yapmak mı?
Etiketlere bakın yahu: "Acil, lütfen cevap, Ghz, işlemci, monitör, monitör hz, ..." RAM'i VRAM yapmak mı?
antoniomontana Hectopat Katılım 5 Aralık 2020 Mesajlar 1.146 Çözümler 9 Yer Ankara 19 Aralık 2020 #5 ReznooW dedi: RAM'den alıp ekran kartına VRAM mi yapmayı kastediyorsun? Genişletmek için tıkla... Evet. 360388 dedi: Etiketlere bakın yahu: "Acil, lütfen cevap, GHz, işlemci, monitör, monitör Hz, ..." RAM'i VRAM yapmak mı? Genişletmek için tıkla... Evet dostum etiketler alakasız ama öne çıksın diye koydum. Mithat Berhan dedi: RAM'i ekran kartı olarak kullanmak? Genişletmek için tıkla... Evet.
ReznooW dedi: RAM'den alıp ekran kartına VRAM mi yapmayı kastediyorsun? Genişletmek için tıkla... Evet. 360388 dedi: Etiketlere bakın yahu: "Acil, lütfen cevap, GHz, işlemci, monitör, monitör Hz, ..." RAM'i VRAM yapmak mı? Genişletmek için tıkla... Evet dostum etiketler alakasız ama öne çıksın diye koydum. Mithat Berhan dedi: RAM'i ekran kartı olarak kullanmak? Genişletmek için tıkla... Evet.
Mithat Berhan Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Eylül 2017 Mesajlar 26.261 Makaleler 42 Çözümler 274 19 Aralık 2020 #6 Ekran kartı modeline de bağlı ancak RAM modülleri VRAM'e göre daha yavaş olduğu için toplam sonuç kısmında pek de iyi olmayabilir.
Ekran kartı modeline de bağlı ancak RAM modülleri VRAM'e göre daha yavaş olduğu için toplam sonuç kısmında pek de iyi olmayabilir.
antoniomontana Hectopat Katılım 5 Aralık 2020 Mesajlar 1.146 Çözümler 9 Yer Ankara 19 Aralık 2020 #7 Mithat Berhan dedi: Ekran kartı modeline de bağlı ancak RAM modülleri VRAM'e göre daha yavaş olduğu için toplam sonuç kısmında pek de iyi olmayabilir. Genişletmek için tıkla... Tamam teşekkür ederim.
Mithat Berhan dedi: Ekran kartı modeline de bağlı ancak RAM modülleri VRAM'e göre daha yavaş olduğu için toplam sonuç kısmında pek de iyi olmayabilir. Genişletmek için tıkla... Tamam teşekkür ederim.