Tahi_π Femtopat Katılım 19 Temmuz 2020 Mesajlar 83 12 Eylül 2020 #21 Mustafafnt dedi: Hocam HDMI kablosunu anakartın girişlerine takmış olabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Anakart girişi derken resimle örnek verir misiniz çok acil
Mustafafnt dedi: Hocam HDMI kablosunu anakartın girişlerine takmış olabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Anakart girişi derken resimle örnek verir misiniz çok acil
M Mustafafnt Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Eylül 2019 Mesajlar 3.742 Çözümler 14 12 Eylül 2020 #22 Silinen üye dedi: Anakart girişi derken resimle örnek verir misiniz çok acil. Genişletmek için tıkla... Hocam HDMI kablosunu ekran kartınızın HDMI portuna takın. Dosya Ekleri MSI-GeForce-GTX-1660-Ti-Gaming-X-6G-Görüntü-Çıkışları.jpg 44,1 KB · Görüntüleme: 48
Silinen üye dedi: Anakart girişi derken resimle örnek verir misiniz çok acil. Genişletmek için tıkla... Hocam HDMI kablosunu ekran kartınızın HDMI portuna takın.
Tahi_π Femtopat Katılım 19 Temmuz 2020 Mesajlar 83 12 Eylül 2020 #23 Mustafafnt dedi: Hocam HDMI kablosunu ekran kartınızın HDMI portuna takın. Genişletmek için tıkla... Oraya taktım zaten hocam.
Mustafafnt dedi: Hocam HDMI kablosunu ekran kartınızın HDMI portuna takın. Genişletmek için tıkla... Oraya taktım zaten hocam.
M Mustafafnt Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Eylül 2019 Mesajlar 3.742 Çözümler 14 12 Eylül 2020 #24 Silinen üye dedi: Oraya taktım zaten hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam o zaman RAM'leri tek tek takın yani 1 tane RAM'i takın bilgisayarı öyle açın bakalım açılacak mı? Yani 2 RAM'i de aynı anda takmayın.
Silinen üye dedi: Oraya taktım zaten hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam o zaman RAM'leri tek tek takın yani 1 tane RAM'i takın bilgisayarı öyle açın bakalım açılacak mı? Yani 2 RAM'i de aynı anda takmayın.
cankute Hectopat Katılım 30 Ocak 2021 Mesajlar 994 Makaleler 1 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Nisan 2022 #25 Mustafafnt dedi: Hocam HDMI kablosunu anakartın girişlerine takmış olabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Senin ben t*şaklarını yiyim sen adamsın, sen olmasam hatırlayamayacaktım. Adamsın Allah senden razı olsun
Mustafafnt dedi: Hocam HDMI kablosunu anakartın girişlerine takmış olabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Senin ben t*şaklarını yiyim sen adamsın, sen olmasam hatırlayamayacaktım. Adamsın Allah senden razı olsun