RAM'i taktıktan 10 dakika sonra ekran gitti

kulac55

Centipat
Daha fazla  
Merhaba. Laptopa yeni RAM aldım. Var olan 4 GB DDR4 CL 15 RAM'e, aynı özelliklerde 8 GB RAM ekledim. İlk taktığımda sorunsuz açıldı, CPU-Z programı ile de sorunsuz kontrol ettim. Fakat 10 dakika tarayıcıda gezindikten sonra ekran bozuldu gibi oldu ve ekran gitti. Yeniden açtığımda ise yine açılmadı. Yeni eklediğim RAM'ı söktüğümde ise sorunsuz açıldı. Sizce sorun RAM'da mı yoksa farklı bir nedeni olabilir mi? Teşekkürler.

Merhaba. Laptopa yeni RAM aldım. Var olan 4 GB DDR4 CL 15 RAM'e, aynı özelliklerde 8 GB RAM ekledim. İlk taktığımda sorunsuz açıldı, CPU-Z programı ile de sorunsuz kontrol ettim. Fakat 10 dakika tarayıcıda gezindikten sonra ekran bozuldu gibi oldu ve ekran gitti. Yeniden açtığımda ise yine açılmadı. Yeni eklediğim RAM'ı söktüğümde ise sorunsuz açıldı. Sizce sorun RAM'da mı yoksa farklı bir nedeni olabilir mi? Teşekkürler.
8Gb ile açmayı denedin mi tek başına? Açılırsa bir stress testi yapabilirsin. 4+8 çift kanal çalışmayacaktır.

ramın markası modeli nedir.?

Birde laptopunuzda ekran kartı varmı?Eğer ekran kartı varsa 8+4. ram iyi bi seçenektir fakat eğer ekran kartı yoksa 4+4 veya 8+8
yapman daha mantıklı olacaktır bu sana +%30 fln performans sağlar.

8 GB ile açmayı denedin mi tek başına? Açılırsa bir stress testi yapabilirsin. 4+8 çift kanal çalışmayacaktır.

Laptopdaki RAM anakarta gömülü. Çıkarma yapamıyorum.

ramın markası modeli nedir.?

Birde laptopunuzda ekran kartı varmı?Eğer ekran kartı varsa 8+4. ram iyi bi seçenektir fakat eğer ekran kartı yoksa 4+4 veya 8+8
yapman daha mantıklı olacaktır bu sana +%30 fln performans sağlar.
Hi-Level CL 15 2133 MHZ 8 GB Ram

Arkadaşım Hi-Level RAM önermem ben. Ama yine de sen bilirsin tabii. Bir de laptopunuzun markası modeli nedir? Bence dediğim gibi RAM'de sıkıntı olabilir. Eğer değiştirebiliyorsanız RAM'ı değiştirin hatta
İade edip daha güvenilir bir marka alabilirsiniz.

Çünkü gözükene göre Hi-Level RAM'lar daha çok A101 gibi yerlerde satılıyor ve ileride çoğunlukla hata veriyorlar. Ben kesinlikle önermiyorum.

Yani 50 TL 100 TL için bu RAM'ı almayın bence.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı