RAM'imin CL değerini nasıl öğrenebilirim?

Bütçe
En fazla 200 tl.
Ama bu M471A5244CB0-CRC. Benim bilgisayarımda bulunan ise M471A5244BB0-CRC. Attığınız RAM benim bilgisayarımda bulunan RAM'in 17CL'lik modeli.

Ama bu M471A5244CB0-CRC. Benim bilgisayarımda bulunan ise M471A5244BB0-CRC. Attığınız RAM benim bilgisayarımda bulunan RAM'in 17CL'lik modeli.

Anlıyorum fakat sizin üzerinizde kullandığınız RAM değeri CL 17. Samsung'un resmi sitesi üzerinde herhangi bir dokümana ulaşamadım. Fakat CL 17 olduğunu doğrulayan birkaç site mevcut;

Kullandığınız RAM hakkında doğru bilgiye ulaşmak için AIDA X64 Proggramı ile tüm bilgilere erişebilirsiniz mesela benim gibi;

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2021-03-25 003131.png
    78,8 KB · Görüntüleme: 52
Birazdan AIDA X64 programı üzerinden bakacağım

Bunlar çıktı fakat CL değeri çıkmadı.

Son düzenleme:

Merhaba. Bu sorununuzu çözdünüz mü, tam olarak ne yaptınız bilmiyorum.

Çözemediyseniz, akıllı davranarak beraber çözebiliriz.

a) Ben size bendeki ram'i söküp kargolarım, böylece istediğim bir kiti (2x4) almakta özgür olurum. İstediğim markayı seçme gibi bir lüksüm olur.

b) Ben sizdekini satın alırım, böylece siz istediğiniz bir kiti alıp takabilirsiniz. (Hynix gibi daha ucuz bir kite de yönelebilirsiniz)

"Herkesin elinde aynı çorabın teki ve ötekini arıyor", zira alt-sınıf laptop üreticileri maaliyetleri kısmak için gereksiz her detayın atlandığı özel-ucuz anakartlar ve ram'ler kullanıyor. Bu dahiyane plan ilginizi çekerse msj atın, hangi yöntemi tercih ediyorsanız beraber sorunlarımızı çözelim.
@BlackInOne
Merhaba. Bu sorununuzu çözdünüz mü, tam olarak ne yaptınız bilmiyorum.

Çözemediyseniz, akıllı davranarak beraber çözebiliriz.

a) Ben size bendeki ram'i söküp kargolarım, böylece istediğim bir kiti (2x4) almakta özgür olurum. İstediğim markayı seçme gibi bir lüksüm olur.

b) Ben sizdekini satın alırım, böylece siz istediğiniz bir kiti alıp takabilirsiniz. (Hynix gibi daha ucuz bir kite de yönelebilirsiniz)

"Herkesin elinde aynı çorabın teki ve ötekini arıyor", zira alt-sınıf laptop üreticileri maaliyetleri kısmak için gereksiz her detayın atlandığı özel-ucuz anakartlar ve ram'ler kullanıyor. Bu dahiyane plan ilginizi çekerse msj atın, hangi yöntemi tercih ediyorsanız beraber sorunlarımızı çözelim.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…