RAM'in 1 tırnağı açık olursa sorun olur mu?

EmirDemir50

Hectopat
Daha fazla  
Anakart
H410m PRO
İşlemci
i5-10400F
Dediğim gibi RAM'in 1 tırnağı açık bu arada kapağı açınca garanti bitiyor ve kasanın üst tarafı delikli bir çubukla kapatsam garanti bozulur mu?

Dediğim gibi RAM'in 1 tırnağı açık bu arada kapağı açınca garanti bitiyor ve kasanın üst tarafı delikli bir çubukla kapatsam garanti bozulur mu?

Marka PC değil ise aç kapat bir şey olmaz niye bozulsun garantisi.

50 kere okudum arka arkaya sıralanmış 3 cümlenin birbiri ile alakasını hala çözemedim.

Arkadaşın şu RAM kilitleme tırnağının biri açıkmış ve kasanın kapağını açıp kapatmaktan korkuyor sanırsam garantisi gider diye.

Kasasında termal macun yerine tiner mi sürmüşler hocam ısındıkça yaymış herhalde kokuyu.

Kasanın camını açacaksınız RAM'ın tırnağını kapamak için, garanti niye gitsin ki?

Technopc isimli bir yerden aldım sorduğumda kapağı açıldığı an garantisi biter dediler cevaplarınız için teşekkürler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…