RAM'in anakartla uyumsuz olduğunu nasıl kanıtlayabilirim?

Hocam ne yazık ki yine mavi ekran aldım. Paylaştım. Bu kısımda nedeni gözüküyor mu? 060323-4546-01.dmp
Rapor dökümlerin çok genel bilgi veriyor, kesin olarak şudur konuşamıyorum o yüzden. Yüksek ihtimal dediğin gibi RAM'ler uyumsuzluk yapıyor ya da anakart sorunlu. Bu tür raporlar çoğunlukla sorunlu RAM kaynaklı oluyor ama testlerde sağlam çıkan bir RAM'in neden böyle bir soruna sebep olacağı hakkında yeterli bilgiye sahip değilim maalesef.

Parçaları garantiye göndermeni önermekten başka elimden bir şey gelmiyor şu an.

Teşekkür ediyorum hocam vakit ayırdığın için. Garantiye göndermiştim anakart yeni değişti. Memtest86'yı yaptım RAM'lerde herhangi bir sorun algılamamış. Uyumsuzluk olsa sorun verirdi sanırım. Bilgisayarı yeniden formatladım. Şu an anakartın sitesindeki her şeyi kurmadan bakacağım. Sadece chipseti kurdum. Bir de genelde userb. Mark yükleyip test ediyordum sanırım o da mavi ekranlara neden oluyor olabilir bilmiyorum. Umarım yazılımsaldır çünkü PC bir gitti mi 3 haftadan aşağı gelmiyor servislerden. Biraz daha deneyeyim bakalım çözülürse yazayım. Tekrardan teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…