RAM'in bozuk olduğu nasıl anlaşılır?

Swerciaa

Picopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Vatandan hazır sistem aldım PC geldiğinden beri sürekli mavi ekran hatası oyundan atma ve yeniden başlatma oluyor. Teknisyene verdiğimde bana dedi ki RAM'ın arızalı RAM böyle sorunlar yaratır mı?

Lexar Thor 16 GB (2x8GB) DDR4 3200MHz CL18 1.35v PC RAM.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yaratabilir. Ben DDR2 zamanında masraftan kurtulmak için anakarta resmi olmayan BIOS yazılım yükledim. 2 GB RAM desteğini 4'e çıkarıyordu yazılım. Oynatıyordu oynatmasına ama RAM'ler sorun çıkarıyordu. Mavi ekran bilgisayar resetleme vs. sanırım DOS altında çalışan RAM testi mevcut Windows'un. Bir test et istersen. Nereden girildiğini unutttum. İnternetten Memtest diye araştırırsan bulursun.

Yaratabilir. Ben DDR2 zamanında masraftan kurtulmak için anakarta resmi olmayan BIOS yazılım yükledim. 2 GB RAM desteğini 4'e çıkarıyordu yazılım. Oynatıyordu oynatmasına ama RAM'ler sorun çıkarıyordu. Mavi ekran bilgisayar resetleme vs. sanırım DOS altında çalışan RAM testi mevcut Windows'un. Bir test et istersen. Nereden girildiğini unutttum. İnternetten Memtest diye araştırırsan bulursun.

Evet vatandan aldığım için geri götürdüm hocam teknisyen baktı oyundan atma reset atma ve mavi ekran RAM arızasından dolayı veriyormuş. Yarın gidip servise götüreceğim. İlginiz için de teşekkür ederim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı