RAM'in çalışıp çalışmadığı nasıl anlaşılır?

Daha fazla  
Merhaba Sosyal ailesi, laptopum için yeni RAM aldım özellikleri uygun olacak şekilde fotoğraflarını koyacağım size de danışmak istediğim bir sorun var. Sorun şöyle aldığım RAM'i laptopuma takınca BIOS ekranında gözükmüyor (8 GB kendi RAM'im aldığım 4 GB) CPU-Z'de de aldığım 4 GB'lik RAM gözükmüyor. RAM'lerin yerini değiştirdim yine gözükmedi. En son da sadece yeni aldığım RAM'i taktım PC'ye güç geldi ama ekran hiç açılmadı, siyah bir şekilde kaldı slotlarda sorun yok yani. Size özellikte RAM alacağımı sorup aldım mağaza destek hattı ile görüşmemde de doğru RAM almışsınız dendi (DDR3L CL11 1600MHz.)
İade oluştudum firmayla konuştum iade edin inceleyeceğiz dediler. Yani sorun bende değil diye düşünüyorum sizin de yorumlarınızı merak ettim. RAM mi bozuk sorun mu bende kararsız kaldım. Mağaza puanı ve RAM'in müşteri yorumlarının hepsi yüksekti mağazanın tüm ürünlerine baktım yorumlarının büyük çoğunluğu olumluydu.
İyi günler dilerim.

Trix marka RAM'ler hakkında fikrim yok. Önerdiğim bir marka değil. Değer olarak doğru fakat problemli olabilir. Tavsiyem iade edin. Bulabilirseniz yine Samsung veya Bigboy alın.

Trix marka RAM'ler hakkında fikrim yok. Önerdiğim bir marka değil. Değer olarak doğru fakat problemli olabilir. Tavsiyem iade edin. Bulabilirseniz yine Samsung veya bigboy alın.

Mağazanın yorumları çok olumlu yani çok da markada sorun yok bence iş görüyor diyorlar bana da o lazım bir de Samsung RAM'lerinin hepsi ikinci el benim PC'ye uyumlu olan 2. el almak çok riskli ama sorun bende değil değil mi yani RAM problemli mağazadaki destek ekibi de genellikle hatalı RAM çıkmaz iade edin inceleyelim dediler.

Tamamdır hocam. Satıcı ile görüşün. Olmazsa, attığım RAM'i alabilirsiniz. Bigboy RAM'ler Samsung çip kullanıyor ve ömür boyu garantisi var.

Teşekkür ederim çok sağolun.
Trix marka RAM'ler hakkında fikrim yok. Önerdiğim bir marka değil. Değer olarak doğru fakat problemli olabilir. Tavsiyem iade edin. Bulabilirseniz yine Samsung veya Bigboy alın.
Hocam bir de şuna cevap bulamadım aldığım rami tek başına takınca ekran siyah olarak kaldı pc açılmadı eski rami takınca sıkıntı çıkmadı bu direk ram da sorun var demek midir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…