CPU Z'de ki en yüksek MHz değerinin karşılığı olan. MHz’ye göre farklı CL değerlerine sahip RAM'ler.Arkadaşlar RAM siparişi vereceğim ama RAM'in etiketinde CL değeri 11 gözüküyor CPU Z'de 9. hangisi gerçek değer? Cevaplarsanız sevinirim.
CPU Z'de ki en yüksek MHz değerinin karşılığı olan. MHz'ye göre farklı CL değerlerine sahip RAM'ler.
Hocam fotoğrafta gördüğünüz gibi, farklı MHz'de farklı CL değeri olur.Anlamadım sadece şeyi diyorum CPU Z'de CL 9 gösteriyor ama RAM'i kasadan çıkarıp baktığımda üstünde CL 11 yazıyor
Hocam fotoğrafta gördüğünüz gibi, farklı MHz'de farklı CL değeri olur.
Eki Görüntüle 2403301
Sizin RAM'iniz 1600(800) MHz'de CL 11 ise 1000 MHz olarak ise CL9 gözüküyordur.
2. bir RAM'mi alacaksınız veya hiç RAM'iniz yok mu? En iyisi fotoğraf atın, ben ona göre söylerim.Bu durumda CL kaç RAM almam lazım 1333MHz CL 9 mu 1333MHz CL11 mi? (Ve 1600MHz alsam sorun olur mu)
2. bir RAM'mi alacaksınız veya hiç RAM'iniz yok mu? En iyisi fotoğraf atın, ben ona göre söylerim.
2. bir RAM'mi alacaksınız veya hiç RAM'iniz yok mu? En iyisi fotoğraf atın, ben ona göre söylerim.
4 GB 1600 MHz, CL 11 RAM'iniz var ama şuan sizde 1366 MHz, CL 9 şeklinde işlevde sanırsam.2. Bir RAM alacağım şu an PC kapalı açtığımda fotoğraf atarım yardımınız için teşekkürler
Buyur hocam
4 GB 1600 MHz, CL 11 RAM'iniz var ama şu an sizde 1366 MHz, CL 9 şeklinde işlevde sanırsam.
Diğer 4 GB modeliniz gibi 1600 MHz ve CL11 olmalı. RAM'i söküpte kontrol edebilirsiniz ama zaten CL11 yazdığını söylediniz.Ben şimdi 8 GB bir RAM daha alacağım ama CL değeri ve MHz değeri kaç olmalı