E erciyes51 Decapat Katılım 29 Ocak 2023 Mesajlar 20 Çözümler 1 10 Nisan 2023 #1 CL değeri nedir? Ve buna göre laptop RAM tavsiyesinde bulunur musunuz? 8 GB'a yukseltmek istiyorum.
Lexaaa Decapat Katılım 21 Mart 2023 Mesajlar 828 Çözümler 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Nisan 2023 #2 Bir diğer anlatımla CL, belleklere işlemciden bir iş emri gittiği anda, belleğin hedef adresin bulunduğu sütuna ulaşması için geçen tepkime süresidir.
Bir diğer anlatımla CL, belleklere işlemciden bir iş emri gittiği anda, belleğin hedef adresin bulunduğu sütuna ulaşması için geçen tepkime süresidir.
Artoria Pendragon Yottapat! Sosyal Tayfı Bin Çözüm, Bir Efsane Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 13 Mart 2022 Mesajlar 40.747 Makaleler 9 Çözümler 1.033 Yer İstanbul 10 Nisan 2023 #3 SPD kısmını komple at, laptopun ele gecirilmez. Eğer 2666 MHz ise CL19.
E erciyes51 Decapat Katılım 29 Ocak 2023 Mesajlar 20 Çözümler 1 10 Nisan 2023 #4 Lexaaa dedi: Bir diğer anlatımla CL, belleklere işlemciden bir iş emri gittiği anda, belleğin hedef adresin bulunduğu sütuna ulaşması için geçen tepkime süresidir. Genişletmek için tıkla... Anlamadim, ekte gordüğün RAM'in CL değeri nedir ben anlamıyorum böyle şeylerden.
Lexaaa dedi: Bir diğer anlatımla CL, belleklere işlemciden bir iş emri gittiği anda, belleğin hedef adresin bulunduğu sütuna ulaşması için geçen tepkime süresidir. Genişletmek için tıkla... Anlamadim, ekte gordüğün RAM'in CL değeri nedir ben anlamıyorum böyle şeylerden.
Lexaaa Decapat Katılım 21 Mart 2023 Mesajlar 828 Çözümler 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Nisan 2023 #5 erciyes51 dedi: Anlamadim, ekte gordüğün RAM'in CL değeri nedir ben anlamıyorum böyle şeylerden. Genişletmek için tıkla... Geçikme suresi CL degeri ne kadar düsük olursa o kadar iyi performans verir.
erciyes51 dedi: Anlamadim, ekte gordüğün RAM'in CL değeri nedir ben anlamıyorum böyle şeylerden. Genişletmek için tıkla... Geçikme suresi CL degeri ne kadar düsük olursa o kadar iyi performans verir.