T the Prodigy Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 16 Temmuz 2022 Mesajlar 15.777 Makaleler 3 Çözümler 153 Yer Çanakkale 29 Kasım 2023 #21 Stucknela dedi: Hocam öyle bir bölüm göremedim v.3.3 tarzı bir şey yazmıyor görsel de yükledim acaba benmi göremedim?Eki Görüntüle 2035497 Genişletmek için tıkla... Dediğim kod Corsair'e özel. Crucial belleklerin hepsi Micron çipli zaten.
Stucknela dedi: Hocam öyle bir bölüm göremedim v.3.3 tarzı bir şey yazmıyor görsel de yükledim acaba benmi göremedim?Eki Görüntüle 2035497 Genişletmek için tıkla... Dediğim kod Corsair'e özel. Crucial belleklerin hepsi Micron çipli zaten.
Stucknela Kilopat Katılım 14 Ağustos 2019 Mesajlar 492 6 Aralık 2023 #22 the Prodigy dedi: Dediğim kod Corsair'e özel. Crucial belleklerin hepsi Micron çipli zaten. Genişletmek için tıkla... Yani sonuç olarak the Prodigy dedi: Dediğim kod Corsair'e özel. Crucial belleklerin hepsi Micron çipli zaten. Genişletmek için tıkla... Herhangi bir RAM alsam Dual çalışır mı yani? the Prodigy dedi: Dediğim kod Corsair'e özel. Crucial belleklerin hepsi Micron çipli zaten. Genişletmek için tıkla... Bu RAM'in Dual çalışması için hangi RAM'i almalıyım hocam? Son düzenleme: 1 Aralık 2023
the Prodigy dedi: Dediğim kod Corsair'e özel. Crucial belleklerin hepsi Micron çipli zaten. Genişletmek için tıkla... Yani sonuç olarak the Prodigy dedi: Dediğim kod Corsair'e özel. Crucial belleklerin hepsi Micron çipli zaten. Genişletmek için tıkla... Herhangi bir RAM alsam Dual çalışır mı yani? the Prodigy dedi: Dediğim kod Corsair'e özel. Crucial belleklerin hepsi Micron çipli zaten. Genişletmek için tıkla... Bu RAM'in Dual çalışması için hangi RAM'i almalıyım hocam?