xyyilmaz Hectopat Katılım 8 Haziran 2020 Mesajlar 63 Yer Konya Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Şubat 2022 #1 İşlemci Ryzen 3 1200 AF Selamlar herkese. 8Gb ram olan bilgisayarıma 8Gb ram daha ekledim. Frekanslarını nasıl öğrenebilirim birisi 3000 birisi 3200 MHz diye biliyorum. Dual kit çalışabilirler mi ? İkisini de 3000 MHz ile çalışmasını istiyorum.
Selamlar herkese. 8Gb ram olan bilgisayarıma 8Gb ram daha ekledim. Frekanslarını nasıl öğrenebilirim birisi 3000 birisi 3200 MHz diye biliyorum. Dual kit çalışabilirler mi ? İkisini de 3000 MHz ile çalışmasını istiyorum.
Djibril Cisse Decapat Katılım 6 Ocak 2022 Mesajlar 425 Çözümler 3 15 Şubat 2022 #11 YasoYasoo dedi: Evet, ama sormaz olaydım uyarı aldım. Dalgınlığıma geldi ya . Genişletmek için tıkla... Uyarıya sebep nedir ? Artı 0 Eksi
YasoYasoo dedi: Evet, ama sormaz olaydım uyarı aldım. Dalgınlığıma geldi ya . Genişletmek için tıkla... Uyarıya sebep nedir ?
YasoYasoo Hectopat Katılım 21 Ocak 2020 Mesajlar 524 Çözümler 5 16 Şubat 2022 #12 Djibril Cisse dedi: Uyarıya sebep nedir? Genişletmek için tıkla... RAM kelimesi normalde bir kısaltma olduğu için büyük yazmam gerekiyordu. Küçük yazdığım için uyarı aldım. Siz de benim gibi yapmayın da. Artı 0 Eksi
Djibril Cisse dedi: Uyarıya sebep nedir? Genişletmek için tıkla... RAM kelimesi normalde bir kısaltma olduğu için büyük yazmam gerekiyordu. Küçük yazdığım için uyarı aldım. Siz de benim gibi yapmayın da.