Y Yusuf Efe ERCAN Hectopat Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 33 3 Eylül 2022 #1 Yeni sistem kurduk fakat RAM'in RGB'si sönük yanıyor sebebi nedir? Dosya Ekleri 20220903_190643.jpg 78,6 KB · Görüntüleme: 86
Werlades Hectopat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 406 Çözümler 6 Yer Ankara/keçiören Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Makine Mühendisi 3 Eylül 2022 #2 Yusuf Efe ERCAN dedi: Yeni sistem kurduk fakat RAM'in RGB'si sönük yanıyor sebebi nedir? Genişletmek için tıkla... Garantiye gönderin LED’ler bozuk.
Yusuf Efe ERCAN dedi: Yeni sistem kurduk fakat RAM'in RGB'si sönük yanıyor sebebi nedir? Genişletmek için tıkla... Garantiye gönderin LED’ler bozuk.
Y Yusuf Efe ERCAN Hectopat Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 33 3 Eylül 2022 #3 Emin misiniz başka bir sebep olabilir mi? Direkt garantiye göndermeyelim Werlades dedi: Garantiye gönderin LED’ler bozuk. Genişletmek için tıkla...
Emin misiniz başka bir sebep olabilir mi? Direkt garantiye göndermeyelim Werlades dedi: Garantiye gönderin LED’ler bozuk. Genişletmek için tıkla...
Werlades Hectopat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 406 Çözümler 6 Yer Ankara/keçiören Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Makine Mühendisi 3 Eylül 2022 #4 Yusuf Efe ERCAN dedi: Emin misiniz başka bir sebep olabilir mi? Direkt garantiye göndermeyelim Genişletmek için tıkla... Sistemi yeni kurmuşsunuz zamanla olsa anlarım. Yeni sistemde Ram’in arızalanmaması lazımdı.
Yusuf Efe ERCAN dedi: Emin misiniz başka bir sebep olabilir mi? Direkt garantiye göndermeyelim Genişletmek için tıkla... Sistemi yeni kurmuşsunuz zamanla olsa anlarım. Yeni sistemde Ram’in arızalanmaması lazımdı.
Y Yusuf Efe ERCAN Hectopat Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 33 4 Eylül 2022 #5 Werlades dedi: Sistemi yeni kurmuşsunuz zamanla olsa anlarım. Yeni sistemde RAM'in arızalanmaması lazımdı. Genişletmek için tıkla... RAM arızalı değil zaten çalışıyor da ben 2'sini de denedim 2'si de yanıyor RGB'si sadece o sol tarafa taktığım zaman öyle oluyor.
Werlades dedi: Sistemi yeni kurmuşsunuz zamanla olsa anlarım. Yeni sistemde RAM'in arızalanmaması lazımdı. Genişletmek için tıkla... RAM arızalı değil zaten çalışıyor da ben 2'sini de denedim 2'si de yanıyor RGB'si sadece o sol tarafa taktığım zaman öyle oluyor.
DarkNight321 Decipat Katılım 23 Temmuz 2022 Mesajlar 2.199 Çözümler 1 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2022 #6 Sol RAM yuvasında sorun olabilir RAM'lerin yerlerini değiştirdiyseniz.
Y Yusuf Efe ERCAN Hectopat Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 33 4 Eylül 2022 #7 RAM yuvalarında sıkıntı yok olsa çalışmaz zaten şimdi armory creater ı indirdim ilk başta RAM'ler gözüktü daha sonra kayboldu RGB'leri ayarlayamadım bir daha da geri gelmedi DarkNight321 dedi: Sol RAM yuvasında sorun olabilir RAM'lerin yerlerini değiştirdiyseniz. Genişletmek için tıkla...
RAM yuvalarında sıkıntı yok olsa çalışmaz zaten şimdi armory creater ı indirdim ilk başta RAM'ler gözüktü daha sonra kayboldu RGB'leri ayarlayamadım bir daha da geri gelmedi DarkNight321 dedi: Sol RAM yuvasında sorun olabilir RAM'lerin yerlerini değiştirdiyseniz. Genişletmek için tıkla...